Kiakadt Richard Sherman

A Seattle Seahawks a San Diego Chargers vendégeként vereséget szenvedett és a cornerback Richard Sherman finoman szólva sem élete teljesítményét nyújtotta.

A védő tavaly még büszkén hangoztatta az újságíróknak, hogy a Ő liga legjobb cornerbackje azonban most nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre. A liga kötelezi a játékosokat interjú adására így pénzbüntetésre számíthat a "legjobb cornerback".

A Chargers pár játékosa sem ment el szó nélkül az eset mellett és véleményük szerint Sherman lelepleződött. A nyitómérkőzésen Aaron Rodgers egyszer sem passzolt az irányába ám a jelek szerint Phillip Rivers nem foglalkozott a védőt övező felhajtással. Mind az 5 felé menő átadása sikeres volt és 60 yardot hoztak rajta. A wide receiver Keenan Allen-nek három elkapása is volt mellette és véleménye szerint egyáltalán nem tűnt Pro Bowl játékosnak.

Sherman természetesen most sem hazudtolta meg Önmagát és a Chargers nyilatkozatokat követően kiposztolta a saját Twitter oldalára, hogy ezek a srácok csak megnevettetik.

(nfl.com, espn.go.com, Fotó: espn.go.com)