Aaron Rodgers és Andrew Luck a Hónap legjobb támadójátékosa

A mai napon kihirdették a Hónap legjobb játékosait és nem okozott meglepetést a díjazottak listája.

Az NFC legjobb támadójátékosa a Green Bay Packers irányítója Aaron Rodgers lett. A Sajtfejűek megnyerték mind a négy mérkőzésüket és irányítójuk MVP formában teljesített az elmúlt hónapban. 63.85%-os pontossággal dolgozott, 1.233 passzolt yardot, 13 touchdownt és 0 interceptiont szerzett novemberben.

Az AFC-ben az Indianapolis Colts irányítója Andrew Luck bizonyult a legjobbnak. 61.11%-os passzpontosság mellett, 1.280 passzolt yard, 12 TD és csak 2 interception szerzett novemberben. Az első pályára lépése óta bizonyítja, hogy miért is volt 1/1-es választott.

AFC Védő

DE Mario Williams, Buffalo Bills - A 2006-os Draft 1/1-es játékosának nagyon jót tett a két évvel ezelőtti csapatváltás és az idei évben talán soha nem látott formában játszik. Jelenleg 12 sacknél és 31 tacklenél tart és ha így folytatja akkor pályafutásának legjobb szezonját zárja majd.

NFC Védő

LB Connor Barwin, Philadelphia Eagles - A linebacker Williams-hez hasonlóan szépen gyűjtögeti a sackek számát. Jelenleg 12.5 sacknél és 43 tacklenél tart és a hatodéves védő esetében kimondható, hogy eddigi pályafutása legjobb szezonját futja.

Speciális egység

AFC - K Justin Tucker, Baltimore Ravens; NFC - K Matt Bryant, Atlanta Falcons

Az idei gyatra rúgóteljesítményt elnézve nem is lehetett volna szó nélkül elmenni Tucker és Bryant hatékonysága mellett hiszen a két rúgó az összes mezőnygólkísérletét és extra pontját értékesítette az elmúlt hónapban. Bryant 14 mezőnygólt és 7 extra pontot (49 pont), míg Tucker (a bye week miatt csak három mérkőzésen) 6 mezőnygólt és 10 extra pontot értékesített rontás nélkül.

A hónap legjobb újoncai:

Támadó

WR Odell Beckham, Jr., New York Giants - Az elkapó sokáig nem tudott pályára lépni mert az alapszakasz elején sérüléssel bajlódott és egyesek már elkezdték "bust-nak" kikiáltani az elsőkörös választottat de a játékával minden kétkedőt elhallgattatott.

Védő

LB Chris Borland, San Francisco 49ers - A linebacker egy harmadik körös választott volt és a produkciójával remekül példázza, hogy nem a kiválasztás, hanem az NFL-ben mutatott teljesítmény számít csak igazán.

(nfl.com, Fotó: dynastynerds.com, mmqb.si.com, concordmonitor.com, blog.sfgate.com)