A Cowboys 13.6 millió dollárért hosszabbított a második legjobb elkapójával

Nem csak Dez Bryant tér vissza a Cowboys elkapósorába. A Dallas Cowboys tegnap négyéves szerződéshosszabbítást kötött elkapójával Cole Beasley-vel.

A receiver új szerződése 13.6 millió dollárt ér, 7 millió dollár garantált összeget és 4 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz. A szerződés teljes összege az ösztönző záradékokkal együtt elérheti a 15.1 millió dollárt.

A 25 éves Beasley 2012-ben draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Cowboys-hoz. A slot receiver tavaly futotta hároméves pályafutásának legjobb szezonját amikor 37 elkapásból 420 elkapott yardot és 4 elkapott touchdownt szerzett.

Beasley Bryant után a Cowboys második legeredményesebb receivere volt a tavalyi szezonban de az elkapott yardok számát tekintve elmarad a tight end Jason Witten és a running back DeMarco Murray mögött.

Beasley-nek jól sikerült fejeznie a tavalyi szezonját, kilenc elkapása volt az utolsó alapszakasz és 11 a két rájátszás mérkőzésen. Tavaly bebizonyította, hogy egy gyors és megbízható slot célpont.

(nfl.com, Fotó: bloggingtheboys.com)