Puntert igazolt a Bucs

A Tampa Bay Buccaneers egy harmadik puntert is szerződtetett keretébe, tudhattuk meg Rick Stroud-tól, a Tampa Bay Times munkatársától. A 2014-ben, draftolatlanul a ligába kerülő Andrew Wilder immáron a Bucs játékosa.

Wilder így csatlakozhat Michael Koenenhez, és Chase Tenpenny-hez, a ki rúgja magasabbra és messzebbre a labdát versenyben. Nem csoda, hogy punterek terén is erősen próbálkozik Lovie Smith, hisz Koenen sokáig az egyik legjobb játékos volt pozíciójában, ehhez mérten kapta fizetését is. Majd jött Kevin O’Dea, speciális egységünk új vezére, és megmutatta, hogy legyen Koenen hatékonyabb. A szakértelméről híres Lovie brigád pedig ezzel el is érte, hogy Koenen az egyik legrosszabb punterré váljon a ligában, pedig az előszezon során olyan szépen muzsikált, hogy még az előszezon Kalózának is megválasztottuk! És az a baj drága barátaim, hogy nem a már sokat látott cinizmus tört elő belőlem megint. Hanem egyszerűen elismerték, hogy Koenen formájának hanyatlása nagyban betudható, az új, nem működő puntolási stratégiának.

Az egyetlen dolog amiben Koenen jól tudott tavaly produkálni, az a kezdőrúgások tekintetében volt. Egykori rúgónk Connor Barth, nem igazán állta meg ezen kategóriában a helyét. És ahogy annak idején ő is távozott, a helyét pedig átvette a fiatal, és sokkal olcsóbb Patrick Murray, úgy valószínűleg az évről – évre hanyatló formát mutató Koenennek is távoznia kell majd, hacsak Kevin O’Dea nem hagy fel végre remek stratégiáival, melyek hatékonyságára úgy gondolom nem kell kitérnünk, ha megnézzük a tavalyi mérkőzéseket, azon belül a speciális egység teljesítményét. Koenen fizetése jelenleg 3,250,000 dollár amit azért be kell látni, hogy irreálisan magas pár jól kivitelezett kezdőrúgásért. A lehetőség tehát adott Wilder előtt, már csak az a kérdés, hogy tud-e vele élni? A fenti képen egyébként nem ő látható, hanem Michael Koenen, róla sajnos nem találtam fotót. Pedig a punter is ember! A hétszázát neki!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com