Clay Matthews öccse a Vikings-hoz igazolt

Casey Matthews_1A keddi nap eseménydús a Vikings életében, már a második FA igazolását hajtja végre a csapat. A Green Bay Packers – Minnesota Vikings párharc mostantól még izgalmasabb lesz, hiszen a Matthews testvérek egymás ellen játszhatnak egy évben kétszer is.

A Vikings csapata bejelentette, hogy szerződtette Casey Matthews-t, aki a Packers-ös Clay Matthews III öccse.

Casey 2011-ben került a ligába az Oregon egyetemről. A 4. körben a Philadelphia Eagles draftolta le és mind amai napig az ő szolgálatukban állt. 2011 és 2014 között 113 tackle és 2.5 sack íródott a neve mellé.

A tavalyi idényben már 11 alkalommal kezdőként kapott lehetőséget az Eagles-ben belső linebacker poszton. Matthews csak ma érkezett látogatásra Minneapolis-ba, de úgy néz ki kölcsönösen jó benyomást tettek egymásra a csapattal és a vezetőkkel, mert nem is utazott tovább, egy ebéd után rögtön aláírt.

Matthews elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy Mike Zimmer-el dolgozhat majd együtt, mert még anno mikor a Senior Bowl-on találkoztak (2011) nagy benyomást tett rá. Elmondta, hogy tiszteli őt és elismeri szakmai tudását és beszélt azokkal a játékosokkal, aki korábban Zimmer keze alatt dolgoztak, csak elismerően nyilatkoztak a mostanra vezetőedző lett Zimmer-ről.

Megvan az új MLB?

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com