A Giants draftolatlan újoncai

Szinte hagyománnyá vált a New York Giantsnél, hogy majdnem minden évben sikerült egy olyan UDFA játékost megszerezni, akik aktív keretbe kerülnek és később akár kiváló játékosokká is válnak. Lássuk az idei névsort.

Justin Currie, S

339 szereléssel zárt a Western Michigan egyetemén. Komoly tapasztalattal bír, 47 összecsapáson lépett pályára, amelyből 37-szer kezdett is. Persze nem csak tacklegyár volt, azért 5 INT-t is begyűjtött. 6'2" magas és 210 lb tömegű, tehát jó méretekkel bír. Március. 20-i pro day-én remekelt, ott több scout is felfigyelt rá.

Sean Donnelly, OT

6'8" magas, 310 lb tömegű offensive tackle, aki elsősorban a lábmunkájára és a helyezkedésére támaszkodik. Kicsit erősödnie kell, valamint fegyelmezetten játszania, hiszen sok büntetést szedett össze. Nagy testalkata miatt kaphat egy esélyt a practice squadban.

Cole Farrand, LB

Tipikus keményen dolgozó linebacker. Kiválóan olvassa a játékot, mindig ott van a labda közelében. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott atletikus képességei limitáltak, de special teamerként lehet esélye a rosterre.

Brad Harrah, DE

Csapatunk sémájába illő (6'5" és 260 lb) defensive end rendelkezik némi fizikális képességgel és upside-al. Ugyan sűrű lett a posztja, de a jelek szerint erős edzőtábor állhat előtte.

Akeem Hunt, RB

Kis testalkatú gyors RB, aki az elkapásokba és a visszahordásokba is be tud segíteni. Elég népes sort találunk futóink között, így nehéz lesz beverekednie magát a csapatba.

Matt LaCosse, TE

Neki viszont nagyobb esélye lehet, igaz Cunninghamet és Robinsont is meg kell előznie a rangsorban. Egyetemi pályafutása nem volt túl produktív, de az eddigi néhány edzésen remekelt, minden felé szálló labdát elkapott.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: bleacherreport.com