Amikor az ember túlgondolja a dolgokat és hülyeségek jutnak eszébe

A napokban olvastam, hogy a Seattle Seahawks megválik running back edzőjétől Sherman Smith-től. Mindjárt azon kezdtem el gondolkozni, hogy bár a tréner a visszavonulást tervezi nem lenne-e jó, ha George Warhop helyett inkább őt kérné fel a Buccaneers, hogy komponálja meg a futójátékokat?

Mert hát csak olyan nevek fordultak meg a keze alatt mint Marshawn Lynch, vagy ide sorolhatom a draftolatlanul berobbanó Thomas Rawls-t. Nem mellesleg J.R. Sweezy-t és az ő játékát is testközelből ismerheti, hiszen Seattle-ben egyértelműen mint futás blokkolót használták. S hát nagyon remélem, hogy a guard sem csak a színvonalas orvosi ellátás miatt szerződött Tampába, hanem most már tevékenyen részt vesz a csapat életében!

Aztán majd fél napig agyaltam mire rájöttem, hogy mégsem valami jó ötlet, mert mit szólna mondjuk Tim Spencer a Bucs running back edzője, hogy valakit a nyakára ültetnek? Pedig a halvány futójáték nem az ő sara. Legalábbis véleményem szerint. Meg hirtelen felderengett előttem a Seattle idei futójátéka, meghatároző futás blokkoló játékos nélkül, s úgy bizony a Seattle futásai sem voltak sokkal hatékonyabbak, mint a Buccaneers hasonló kísérletei. Így hát arra is rájöttem, amit tegnap is leírtam, először is futáshoz blokkolni tudó játékosok kellenek!

Szóval megint agyaltam egy fél napot feleslegesen. De a szurkoló már csak ilyen. Szeretné ha működőképes lenne az a dolog ami nem működött. Csak remélni tudom, hogy Jason Licht is ennyit agyal ezen, mint én és gyanítom több szurkolótársam is!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com