A Buccaneers 26 éves újonca

Ritka, hogy valaki ennyi idősen kerül az NFL-be, mert ez már elég soknak számít. Stevie Tu'ikolovatu azonban idén júniusban már a 26. tortáját készül elfogyasztani. Bár látva 150 kg-os testsúlyát, a 26-os szám inkább csak nettó értéknek tűnik!

Tu'ikolovatu azért végezte el ilyen későn az egyetemet mert 2010 és 2012 között két évet misszionárius kiküldetésben volt a Fülöp-szigeteken. Stevie történetesen ugyanis a mormon egyház tagja és ez náluk egy kötelezettség, amit szívesen végre is hajtanak. Persze a mormonizmusról szinte minden férfinak a többnejűség ugrik be, de azt tudni kell az ezért áttérő olvasóimnak, hogy ez az Egyesült Államokban is illegális.

Tu'ikolovatu is annak a csomagnak a része, mint Kendell Beckwith is. Vagyis Mike Smith általuk egy kis plusz testsúlyt visz a front seven-be. A nose tackle-ért feláldoztunk egy jövő évi hetedik körös draftcetlit, de a jelek szerint mégis választhat majd a Bucs jövőre a draft utolsó körében. A távozók miatt ugyanis úgy fest egy 7. körös kompenzációs drafthellyel bővül majd a választások lehetősége.

Forrás:

Bucs Blog

Bucs Blog a Facebookon