Cam Newton nem dob az önkéntes edzésen, McCaffrey csak az utolsó napon mutatkozik be

Az irányító Cam Newton, aki még mindig a vállműtét utáni rehabilitációját csinálja, nem fog dobni a rehabilitációs menetrend szerint ezen a héten.

A múlt héten Ron Rivera vezetőedző reménykedett, amikor megkérdezték, hogy Newton elkezdhet-e dobálni Ryan Vermillion-nal az oldalvonal mellett a csapat háromnapos minicamp-je alatt, amely kedden kezdődik. De Rivera, aki kétségkívül optimista a sérülések esetében, egy héttel megelőzte magát.

A Panthers eredeti terve az volt, hogy Newton 12 héttel a műtét után kezd el dobálni, amely június 22.-én lesz esedékes. Ez a terv nem változott, így az a tény, hogy Newton nem dobál majd a nagy nyilvánosság előtt ezen a héten, nem egy nagy meglepetés.

McCaffrey később érkezik egy nappal

Az első körben draftolt Christian McCaffrey terve, miszerint a minicamp utolsó két napjára már a Panthers csapatánál lesz, a felére csökkent.

Az NFL-szabálya, amely McCaffrey-t az újonc minicamp óta nem engedi edzeni, megtiltja az olyan újoncoknak, akik negyedéves iskolákban játszottak, (mint pl. a Stanford,) hogy csatlakozzanak a csapathoz, amíg a záróvizsgák véget nem érnek. És mivel Stanford diákjai nem fejezik be a vizsgáikat szerda estig, ez azt jelenti, hogy McCaffrey-nek csütörtökig várnia kell, hogy a pályán is debütálhasson a veteránokkal.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com, sportsnewsboard.com