Jay Cutler iránt több csapat is érdeklődhet

Jay Cutler a saját bevallása szerint nagyon élvezi a nyugdíjat de nem zárható ki, hogy vissza fog térni az idei szezonban. Az irányító már tavaly is visszavonult és egy tévétársasággal is megegyezett ahol kommentátor lett volna de végül rábólintott a Miami Dolphins hívására.

A Denver Broncos és a Chicago Bears korábbi QB-ja tavaly beugrott a sérült Ryan Tannehill helyére de finoman szólva sem játszott jól. 14 mérkőzésen volt kezdő a tavalyi alapszakaszban de a passzolt yard/kísérlet tekintetében csak a 25., az irányítómutatóban a 28. helyen zárt és a Pro Football Focus a tavalyi 39 irányító közül a 35. helyen rangsorolta.

A tavalyi szezon után így biztosan nem lesz kezdő sehol sem de tartalékként már számíthatnak rá. Persze a fizetési igényét is alaposan lejjebb kell adnia a dologhoz. A Dolphins-tól egy szezonra kapott 10 millió dollárt már elfelejtheti.

A szakértők szerint a Carolina Panthers, az Oakland Raiders, a Los Angeles Rams, a Dallas Cowboys és a Seattle Seahawks csapatát tartják lehetséges érdeklődőnek. A jelenlegi keretet elnézve a Panthers és a Cowboys tűnik a legésszerűbb megoldásnak.

Cam Newton mögött csak Garrett Gilbert, Taylor Heinickeés és Kyle Allen szerepel a csapat rosterén. Dak Prescott mögött pedig csak a tavalyi draftolatlan szabadügynök Cooper Rush bevethető. Természetesen egy edzőtábori sérülés esetén más csapat is szóba jöhet.

profootballrumors.com, Fotó: