Alex Smith lába elfertőződött

Egy borzalmas lábsérülés miatt véget ért Alex Smith idei szezonja és a sérülés nem csak a szezonjának vetett véget de a pályafutását is veszélyezteti. A Washington Redskins irányítójának lábműtétje jól sikerült a beszámolók szerint de tegnap kiderült, hogy elfertőződött Smith lába. A Redskins közleménye szerint nem komoly az ügy de ez biztosan nem segít az irányító rehabilitációjában.

Smith az idei offseasonban érkezett a Kansas City Chiefs csapatától majd szerződést hosszabbítottak vele a Fővárosban. Egy plusz négyéves, 94 millió dolláros szerződést írt alá az új csapatával. Ha a sérülés miatt véget ér a pályafutása akkor főhet a vezetők feje mert igen magas számokat foglal el a fizetési sapkából.

Az év elején nem küldhetik el mert 36.6 millió dollár maradna a jövő évi fizetési sapkában. Ha nem tud visszatérni akkor mindenképpen június 1. után kell megválni tőle mert akkor "már csak", némi kifizetés után, 20.4 millió dollár halott összeg maradna utána.

Smith-el a fedélzeten a Redskins az alapszakasz korai szakaszában vezette a csoportját de a kiesése óta kicsit reménytelen helyzetbe kerültek. Elvesztették az utolsó három mérkőzésüket és a látottak alapján Colt McCoy-al vagy Mark Sanchez-el esélyük sincs a playoffra.

Fotó: twitter.com