Nagyon simán továbbjutott a Kansas City Chiefs

Este megrendezték az AFC első Főcsoport elődöntőjét amelyen a Kansas City Chiefs fogadta az Indianapolis Colts csapatát. Előzetesen szinte mindenki sok pontos mérkőzést és igazi pisztolypárbajt várt a találkozótól de sajnos a Chiefs elég hamar eldöntötte a mérkőzést.

A Colts támadóegysége nem tudta megismételni a Texans ellen mutatott játékát. A támadófal és Andrew Luck sem állt a helyzet magaslatán és tegnap a futójáték is akadozott. Egy héttel korábban főként a futójátékuknak köszönhetően hozták a mérkőzést.

Tegnap azonban nagyon szenvedett az offense, majdnem az első félidő végéig nem volt first downjuk. A Chiefs pedig hozta azt amit az alapszakaszban láthattunk. Mahomes visszafogottan játszott de az Ő running backjét nem tudták megállítani. Damien Williams 25 futásból 129 yardot és 1 TD-t futott. Mellette Tyrek Hill, Darrel Williams és maga Mahomes is futott egy 6 pontost.

 

A Chiefs így hazai pályán ismét megnyert egy playoff mérkőzést. A Kareem Hunt balhé után sokan féltették Őket de Damien Williams szenzációsan teljesít, az utolsó 4 mérkőzésén 3-szor is 100 yard felett futott. A védelmen természetesen még mindig van mit javítani mert a Főcsoport döntőben ez lehet, hogy kevés lesz.

A Chiefs győzelmével biztossá vált, hogy hazai pályán várják a New England Patriots és a Los Angeles Chargers mérkőzés győztesét.

nfl.com, Fotó: twitter.com