Korábbi Patriots irányítók uralják a Colts öltözőjét

Andrew Luck visszavonulása miatt biztossá vált, hogy irányítót fog szerződtetni az Indianapolis Colts vezetősége. Hosszas keresgélés után végül Brian Hoyer-re esett a választásuk. A veterán irányító azonban nem kezdőnek, hanem Jacoby Brissett cseréjének érkezik új csapatához.

Hoyer hároméves, 12 millió dolláros szerződést kötött a Colts-al amely 9 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Az irányító a 2009-es Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki így draftolatlanként a New England Patriots csapatánál kezdte meg a pályafutását.

Az irányító azóta jó néhány csapatot megjárt, volt a Pittsburgh Steelers, az Arizona Cardinals, a Cleveland Browns, a Houston Texans, a Chicago Bears, a San Francisco 49ers és újra a Pats játékosa. 9.902 yardot és 48 touchdownt passzolt (3 interception) mellett.

A veterán érkezésével kimondható, hogy Chad Kelly lesz a harmadik számú irányító így az első két számú QB korábbi New England Patriots játékos lesz. Brissett lesz a kezdő de jó kérdés, hogy meddig marad a kezdőcsapatban mert a két évvel ezelőtti játéka azért nem volt teljesen megnyugtató. Hoyer még a végén nem csak a padról fogja végignézni az egész szezont.

nfl.com, Fotó: twitter.com