Dalvin Cook a Miami Dolphins-al tárgyal

Dalvin Cook running back hat évig erősítette a Minnesota Vikings csapatát de idén megváltak tőle. Az elküldése előtt felkínálták a Miami Dolphins csapatának de akkor a Delfinek vezetősége drágának találta a trade csomagot. Most szabadügynökként azonban más a helyzet.

Cook a Sirius XM Radionak adott interjújában elmondta, hogy beszélt a Dolphinsal és úgy gondolja, hogy tökéletesen illeszkedne a rendszerükbe. Ő az egyetlen running back, aki az elmúlt négy szezon mindegyikében legalább 1.100 futott yardot elért.

"Igen, ez egy izgalmas helyzet. Úgy gondolom, hogy a védelem elég szilárd számomra. Tua [Tagovailoa], amikor kint van a pályán, győztes mutatójuk van" - mondta Cook. Futójátékosként keresel egy bizonyos sémát, és én tudom, hogy milyen sémában vagyok jó, ez pedig a külső zóna, és ezt a Miami Dolphins is futtatja. Szóval, tudod, ez tökéletesen illeszkedne a játékomhoz."

A Dolphins a holtszezonban aktív volt a running back pozícióban, de nincs olyan futójuk, aki közvetlenül akadályozná Cook megszerzését. Raheem Mostert, Jeff Wilson, Myles Gaskin és az újonc Devon Achane jelentené a konkurenciát Miamiban.

Fotó: twitter.com