A Jets már túllépett Zach Wilson-on és lecserélte az irányítót

Igazán furcsa helyzetben van Zach Wilson ugyanis egy második választott biztosan sztárnak érkezik az NFL-be. Persze ez nagyon nem mindig valósul meg és mostanra már egyértelműen kimondhatom, hogy Wilson sajnos a bustok hosszú sorát erősíti majd.

A New York Jets tegnap este a Buffalo Bills otthonában lépett pályára és Wilson 15 átadásából 7 volt sikeres, 81 yardot, 1 touchdownt passzolt és 1 interceptiont dobott. A mérkőzést Tim Boyle fejezte be aki még Wilson-nál is rosszabb számokat hozott.

Egyből kiderült, hogy komoly veszélyben van Wilson kezdő posztja de nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy Boyle fog kezdeni pénteken a Miami Dolphins elleni mérkőzésen. Az NFL első Black Friday mérkőzésére a tartalék tartalékával áll ki a Jets.

Szóval az elmúlt éveket összefoglalva, Wilson sztárként érkezett, majd lecserélték Aaron Rodgersre aki megsérült és visszakerült a kezdőbe most pedig a padon találja magát. Wilson újonc szerződése harmadik évét tapossa de már nincs jövője a Jetsnél.

Jövőre 11 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából és elküldés esetén a teljes összeg halottnak minősül. Csak trade esetén lehetne felszabadítani az összeg felét. Persze ehhez kellene találni egy csapatot amelyik bevállalja Wilson fele fizetését.

Wilson így felkészülhet rá, hogy a következő időszakot a padon fogja tölteni. Idén már biztosan ott marad és jövőre is. Vagy a Jetsnél vagy máshol. A Jetsnél és jelenlegi stábnál biztosan nem lesz kezdő szintet hozó játékos. Egyetlen esélye ha talál egy másik csapatot ahol 0-ról kezdhet. A múltban többször is előfordult, hogy egy új rendszerben teljesen magára talált egy játékos.

Fotó: nj.com, saltlaktribune.com