A Raiders elküldte Marcus Peters-t

Vasárnap este padra került, a Kansas City Chiefs elleni vereség nagy részét a pálya mellől nézte végig, majd hétfőn bejelentették, hogy távozik Las Vegasból. Marcus Peters pályafutása igen rövidre siekrült a Raidersnél ugyanis 12 mérkőzés után megváltak tőle.

Az offseasonban a Raiders nagyon rosszul állt cornerback poszton ezért szerződtették a 30 éves védőt. A szerződtetése azonban nem jött be mert nagyon gyengén teljesített. Emellett probléma volt a védő hozzállásával is a beszámolók szerint. Már korábban is felmerült az elküldése de adtak neki egy második esélyt.

Peters-t a 2015-ös Draft első körében választotta ki a Kansas City Chiefs csapata. Három szezon után elcserélték a Los Angeles Rams-el ahol két évet játszott. Az utolsó 4 szezonban a Baltimore Ravens játékosa volt. Kétszer bekerült az All-Pro első és kétszer a második csapatába. Háromszoros Pro Bowler.

Peters elküldését az ideiglenes vezetőedző, Antonio Pierce maga jelentette be. A csapat a cornerback mellett megvált Roderic Teamer safetytől is akit ittas vezetésen kaptak vasárnap este.

Fotó: twitter.com