Három negyeden keresztül nem volt sikeres passzuk de megverték a Chiefs-t

A Las Vegas Raiders egy olyan napon, amikor Josh Jacobs és Michael Mayers nem volt bevethető, megszerezte a szezon legnagyobb győzelmét. Az első negyed után egyetlen sikeres passzuk sem volt de így is sikerült 20-14-re legyőzniük a Kansas City Chiefs-t a Geha Stadionban.

A védelem volt az oka annak, hogy a Raiders megnyerte ezt a meccset, mivel két eladott labdát kényszerítettek ki, amelyeket azonnal touchdownra visszahordtak. Nem csak a turnovereket okoztak, de fantasztikus munkát végeztek Patrick Mahomes és a Chiefs támadójátékának megfékezésében is. Mindössze 14 ponton tartották a Chiefs-t.

A Raiders már 4-3-ra áll az Antonio Pierce-éra alatt és a Chiefs elleni győzelem volt az eddigi legnagyobb sikerük. A Raiders most 7-8-ra áll a szezonban és még mindig van esélye a playoffra. Persze ez inkább csak matematikai esély.

Bilal Nichols fumble után szerzett touchdownja

Jack Jones interception utáni visszahordott touchdownja

A Raiders playoff szerepléséhez nem csak saját győzelmek kellenek hanem sok ellenfél bukásaira is szükség van így igazából ez idén még csak vágyálom marad. De az biztos, hogy Pierce-el jó irányba mozdult el a csapat és a Chargers elleni pontrekord után most levadásztak egy nagy vadat.

Persze azért a mérkőzés után nem kell messzemenő következtetéseket levonni mert a passzjáték három negyeden keresztül konkrétan 0 volt. Ha nincs a 7 mp alatt szerzett két touchdown a védelemtől akkor igazából nincs miről beszélni. A védelem nagyot játszott az egész találkozón de mint csapat még nem versenyképesek a Fosztogatók.

sportmania.png

Fotó: reviewjournal.com