Maxx Crosby is reménykedik az ideiglenes vezetőedző kinevezésében

A Las Vegas Raiders húzóemberei továbbra is azt szorgalmazzák, hogy a csapat ideiglenes vezetőedzője, Antonio Pierce maradjon főállásban a vasárnapi Denver Broncos elleni alapszakasz záró mérkőzés után. Maxx Crosby pass rusher azt mondta, hogy "100%-ban" támogatja Pierce-t.

"Csak 32 [NFL] vezetőedző van az egész világon" - mondta Crosby tegnap az ESPN-en. "Szóval meg kell találnod a játékosok és a stáb vezetőjét. És amikor jelenleg egy ilyen van az épületben, nem tudom, miért engednéd el."

Crosby megjegyzései egy nappal azután hangzottak el, hogy Davante Adams azt mondta, hogy Pierce-re "szavaz", hogy 2024-ben Ő legyen a vezetőedző, hozzátéve, hogy "alapvetően" az egész öltöző hasonlóan gondolkodik.

Érdemes megjegyezni, hogy Crosby azt is támogatta, hogy a Raiders két évvel ezelőtt - mielőtt Mark Davis tulajdonos Josh McDaniels mellett döntött - megtartsa az akkori ideiglenes Rich Bisaccia-t.

A mutatott játék és a számok alapján is érthető, hogy a játékosok miért szeretnének továbbra is Pierce-el dolgozni. A Raiders sokkal versenyképesebb, mióta Pierce átvette a csapat irányítását. A 18. hét előtt, Pierce időszakát tekintve, a Raiders vezet a védelem által szerzett pontokban.

1-8. hét: 23,4 engedett pont mérkőzésenként (22.), 1,0 labdszerzés/mérkőzés (24.), 2,0 sack/mérkőzés (25.).
9-17. hét: 16,3 engedett pont mérkőzésenként (1.), 1,6labdszerzés/mérkőzés (9.), 3,1 sack/mérkőzés (7.).

Fotó: kilgorenewsherald.com, clutchpoints.com