NFL 4. hét - Tippsor

A múlt héttel ellentétben most egyetlen egy csoportrangadót sem rendeznek az NFL-ben, viszont érdekesnek és izgalmasnak ígérkező összecsapás most is akad bőven. Elég nehéz kiemelni pár mérkőzést az összecsapások közül de talán az este 19 órától kezdődő meccsek közül a Dallas-Detroit lehet a legérdekesebb. Ez most egy igazi értékmérő lehet a Lions számára, akik szerintem már a bajnokság előtt is komoly esélyesnek számítottak és ezt a bíztató kezdés csak megerősítette.

Rendkívül fontosnak mondható még a Houston-Pittsburgh és a Kansas-Minnesota mérkőzés. A Steelersnek nagyon fontos lenne nyernie a Texans ellen, hogy egy lélegzetvételnyi előnyhöz jusson csoportjában hiszen fő riválisa a Baltimore a Jets-el játszik ma (holnap hajnalban, Amerikában Sunday Night Football) akik biztosan ki akarják javítani múlt heti vereségüket. És persze a Brownsról sem szabad megfeledkezni akik a Titanst fogadják és szerintem ez sem az ő napjuk lesz. A Minnesota Vikings pedig már nyerési kényszerben lép ma pályára hiszen eddig nyeretlenek és kötelezőnek mondható az ezer sebből vérző (és szintén nyeretlen) Kansas legyőzése.

A 10 órakkor kezdődő mérkőzések közül talán kiemelkedik a SportTV által közvetített Raiders-Patriots mérkőzés. Nagy rangadónak számít az összecsapás a Raiders régmúltja és a Patriots közelmúltja miatt. A múlt héthez hasonlóan most sem lepne meg a Patriots veresége. A mérkőzés kulcsa talán nem Brady TD passzai (vagy a múlt héthez hasonló IT-k) lehetnek, hanem az hogy sikerül-e megállítani az Oakland futójátékát. Európai fociban ez az összecsapás fix X lenne. A San Diego Chargers - Miami Dolphins mérkőzés sorsfordító lehet ugyanis egyes vélemények szerint ha a Dolphins elszenvedi negyedik vereségét is (valószínűleg be is következik) akkor biztosan menesztik Tony Sparano vezetőedzőt.

A mostani Monday Night mérkőzés a Tampa Bay Buccaneers - Indianapolis Colts összecsapás lesz amin a Colts (meglepetésre) megszerezheti első alapszakasz győzelmét. Nincs Manning, sok a sérült, a védelem fontos tagjai estek ki, még mindig tart a csereirányító keresés de hétfő este egész Amerika őket nézi.

Chicago Bears - Carolina Panthers  1

Cincinnati Bengals - Buffalo Bills  2

Cleveland Browns - Tennessee Titans  2

Dallas Cowboys - Detroits Lions  2

Houston Texans - Pittsburgh Steelers  2

Jacksonville Jaguars - New Orleans Saints  2

Kansas City Chiefs - Minnesota Vikings  2

Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers  2

St. Louis Rams - Washington Redskins  2

Arizona Cardinals - New York Giants  2

Seattle Seahawks - Atlanta Falcons  1

Green Bay Packers - Denver Broncos  1

Oakland Raiders - New England Patriots  1

San Diego Chargers - Miami Dolphins  1

Baltimore Ravens - New York Jets  2

Tampa Bay Buccaneers - Indianapolis Colts  2

 (nfl.com)