Childress a Brownsnál folytatja

A Cleveland Browns csapata a tegnapi napon szerződtette a korábbi Minnesota Vikings vezetőedzőt a Brad Childresst a támadó koordinátor posztra. A Shurmur érában Childress a csapat első offensive koordinátora ugyanis eddig a vezetőedző volt egyben a csapat támadó koordinátora is.

Childress a kiválasztási folyamat végére egyedüli jelölt maradt, hiszen mellette a fő esélyes a volt Green Bay Packers vezetőedző Mike Sherman volt, aki a csütörtöki napon elfogadta a Miami Dolphins ajánlatát.

Childress a West Coast offense szellemében alakítja ki csapatainak támadó játékát ami megeggyezik azzal a rendszerrel amit a Browns is használt Shurmur irányításával. De azért bőven lesz dolga az új edzőnek. A csapat a szerzett pontok tekintetében csak a 30.-ik volt a ligában és a szerzett yardok tekintetében is csak 29.-ikek. Clevelandben a fő kérdés az, hogy ki legyen a kezdő irányító a következő szezonban. A Browns negyediknek választhat majd az áprilisi drafton, így felmerült a kérdés, hogy maradjanak-e Colt McCoynál vagy draftolják az idei Heisman Trophy győztes Robert Griffin III-t.

(nfl.com)