Rövid hírek - 2012. 02. 01.

A Steelers meghosszabbította Butler szerződését és interjúra hívta Todd Haleyt

- A New England Patriots csapatából Matt Light és Sebastian Vollmer is kihagyta a hétfői edzést gyomor problémák miatt. A linebacker Jerod Mayo pedig megfázásal bajlódik.

- A Green Bay Packers safetyje Nick Collins márciusig vár, hogy döntést hozzon jövőjével kapcsolatban. A 28 éves játékos vissza is vonulhat az offseasonban. A safety a második héten szenvedett egy súlyos nyaksérülést és számára a szezon idejekorán be is fejeződött.

Top játékosok akik soha nem játszottak Super Bowlt: Hall of Famer és Minnesota Vikings játékosa John Randle

- Peyton jövője - A futball egy üzlet - The end for Peyton?

- Clyde Christensen szerződését meghosszabbította az Indianapolis Colts Így jövőre is Christensen lesz a quarterbackek edzője.

- A Chicago Bears új GM-je Phil Emery közölte Matt Forteval kapcsolatban, hogy franchise taget is alkalmaznak ha szükségessé válik.

- A St. Louis Rams tovább folytatja a general manager keresést. A két új jelölt Brian Gaine és Steve Keim. Gaine a Miami Dolphins, míg Keim az Arizona Cardinals (játékos) személyzeti igazgatója.

Top játékosok akik soha nem játszottak Super Bowlt:
A San Diego Chargers és New York Jets játékosa, az alapszakasz MVP LaDainian

- A Tennessee Titans tulajdonosa Bud Adams és a Baltimore Ravens edzője John Harbaugh az esélyese az első alkalommal kiosztásra kerülő "NFL Salute to Service Award" díjra.

- The Tennessee Titans szerződtette Nate Kaczort a támadó egység edző asszisztensének. Kaczor az utóbbi négy évben a Jacksonville Jaguars speciális egység edzőjének asszisztense volt.

Vincent Jackson San Diegoban szeretne maradni

Greg Knapp lett az Oakland Raiders támadó koordinátora

DeSean Jackson jövője kérdésessé vált

Peyton Manning Saga: A Redskins is érdeklődik