Ward vissza akar térni a Steelershez

Hines Ward jövőre is a Pittsburgh Steelers csapatában akar játszani és ezért már fel is vette a kapcsolatot csapatával szerződésének módosítása érdekében. A 35 éves Wardnak élő szerződése van a következő szezonra és 4 millió dolláros fizetést garantál. Pont ez az oka, amiért felmerült Ward távozása.

A Pittsburgh Steelers jelenleg a fizetési sapka felett van majdnem harminc millió dollárral amit mindenképpen csökkenteni kell a közeljövőben. Ward idei szezonja nem sikerült valami fényesre. Mike Wallace és Antonio Brown mögött már csak harmadik elkapónak számít a csapaton belül. 381 elkapott yardot és 2 touchdownt szerzett ami az újonc éve óta a legkevesebb. Valószínűleg maradni fog de ez csak úgy lehetséges ha csökkentik a fizetését.

Az értesülések szerint Hines Ward mellett a cornerback Ike Taylor a linebackers Lawrence Timmons és LaMarr Woodley szerződését is át fogják vizsgálni. Valószínűleg velük nem ér véget a sor. Utánuk következhet majd a safety Troy Polamalu (6.25 millió a következő szezonra) és az irányító Ben Roethlisberger (11.6 millió a következő szezonra) fizetésének a csökkentése.

(nfl.com és )