Kris Dielman visszavonul

A San Diego Chargers a mai napra összehívott egy sajtótájoztató amin a csapat guardja Kris Dielman bejelenti a visszavonulását. Dielman 9 NFL-ben eltöltött év után befejezi a pályafutását. A helyi idő szerint délelőtt 10 órakkor kezdődő sajtótájékoztatón Dielman mellett jelen lesz a Chargers elnöke Dean Spanos, a vezetőedző Norv Turner és a quarterback Philip Rivers.

A "U-T San Diego" hétfőn interjút készített a guardal amiből kiderült, hogy szeretné folytatni a pályafutását de az orvosok tanácsa miatt döntött a visszavonulás mellett. Értesülések szerint Dielmant a következő hónapban egy 1 millió dolláros rooster bónusz illetné meg. Továbbá az élő szerződése szerint a következő szezonban 4.5 millió keresett volna.

A négyszeres Pro Bowl választott játékos csak a Chargers mezében lépett pályára az NFL-ben. A tavaly októberi New York Jets elleni mérkőzésen megsérült és a szezon hátralevő részét kénytelen volt kihagyni. Dielman fontosságát pontosan jelzi, hogy vele a csapat 4-1-es mérleggel állt, míg nélküle csak 4-7-es mérlegre futotta.

(nfl.com)