Mike Wallace sem jelent meg a minicampen

A várakozásoknak megfelelően a wide receiver Mike Wallace nem jelent meg a Pittsburgh Steelers minicampjén. A probléma a régi, azaz a játékos nem írja alá a felkínált tendert. A Steelers egyéves 2.7 millió dolláros elsőkörös tendert ajánlott a játékosnak, aki csak hosszútávú szerződést lenne hajlandó elfogadni. Emellett a kínált összeggel is problémája van.

"Valószínűleg ez egy rövid ideig tartó probléma. Remélem minél hamarabb meg tudjuk oldani és magunk mögött hagyhatjuk az egész esetet." - nyilatkozta a csapat vezetőedzője Mike Tomlin.

A Steelers keményen játszik és nem fogja meggondolni magát. Amennyiben Wallace nem fogadja el a felkínált tendert június 15.-ig, azaz holnap estig akkor a tender értéke lecsökken 577.500 dollárra. A szakértők szerint el kellene fogadni a felkínált elsőkörös tendert és ha a következő offseasonig sem tudnának megegyezni akkor sincs nagy baj, mert a Steelers franchise taget alkalmazna ami 9.5 milliót érhetne. A legrosszabb forgatókönyv, hogy a játékos az egész szezonban holdout lesz.

(nfl.com)