A Bears szerződtette Amobi Okoye-t és elengedte Brian Price-t

A Chicago Bears újraszerződtette a szabadügynök defensive tackle Amobi Okoye-t. Egyéves szerződést kötöttek a védővel. A Houston Texans választotta ki a 2007-es Draft első körének 10. helyén. Négy éven keresztül 62 mérkőzésen lépett pályára, amelyből 58-szor volt kezdő. A 2011-es offseasonban elengedte a Texans és leszerződtette a Bears.

A tavalyi alapszakaszban a defensive playek 55%-ánál pályán volt és 4 interceptiont szerzett ami újonc idénye (5.5 sack) után a legjobb eredményének számít. Idén viszont elküldte a Bears és a Tampa Bay Buccaneers szerződtette le. Egyéves 2 millió dolláros szerződést kötött a Bucs-al. Április 10.-én meg kellett műteni a térdét és emiatt kihagyta az előszezon programok, az edzőtábor és az előszezon nagy részét. Emiatt elküldte a Bucs és visszatért Chicagóba.

Okoye-nak helyet kellett csinálni a csapat keretében ezért a defensive tackle Brian Price-nak távoznia kellett. Price-t a Tampa Bay Buccaneers választotta ki a 2010-es Draft második körében. A folyamatos sérülések és személyes tragédia (meghalt a testvére) miatt azonban nem tudta beverekedni magát a csapatba. Idén egy hetedik körös Draft pickért szerződtette a Bears, de Chicagóban sem sikerült maradandót alkotnia.

(nfl.com, Fotó: csnchicago.com)