Terrance Williams lehet a Vikings első körös választottja

Mennek a találgatások, hogy kik lehetnek az elsők, kik lehetnek a legjobbak idén.

A Minnesota Vikings idén 10-6 -os alapszakaszmérleggel zárt és bejutott a rájátszásba. Onnan az első körben búcsúznia kellett és így a 2013-as Draft-on a 23. választás jogát szerezte meg.

Máris elkezdődtek a találgatások, hogy vajin melyik csapat, kit választ ki az első körben és így esett, hogy a Minnesota csapatának a Baylor University egyik elkapója, nevezetesen Terreace Williams-re.

Az ESPN egyik munkatársa, Mel Kiper szerint jót tenne a csapatnak, ha a 23. picken őt választaná ki. Kiper szerint a Vikings égető szüksége van minőségi elkapókra, akik nagyban tudják segíteni az irányítók dolgát.

Williams jelenleg a  Baylor University-re jár, de jelentkezett az idei Draft-ra. Kiper szerint Williams méretei és sebessége mind amellett szólnak, hogy ígéretes NFL játékos váljon belőle. Képes tisztára játszani magát. Leginkább az oldalvonalon mozog, így hosszabb és szélesebb labdákkal is nagyszerűen meg lehet dobni. Williams kiváló elkapó és nagyszerű játéka csak előnyére válna a Vikings csapatának.

Ponder-nek szüksége van biztoskezű elkapókra Percy Harvin és Kyle Rudolph mellett. Terrance pontosan ilyen kaliberű játékos. A tavalyi idényben nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő. 18.9 yard elkapásonként és 12 TD fűződik a nevéhez, de egész egyetemi teljesítménye is figyelemre méltó. 202 elkapott labda, 27 TD és 16.5 yard elkapásonként.

A tervek szerint Williams is részt vesz jövő héten a Senior Bowl-on, amit Mobile-ban, Alabama-ban rendeznek. A Minnesota Vikings és minden csapat megfigyelői a helyszínre utaznak, hogy saját szemükkel is megfigyeljék a leendő kiválasztottakat. A spekuláció tovább folytatódik és végül áprilisban derül ki, hogy ki lesz a Vikings első körös választottja.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com