Jól halad Greg Childs rehabilitációja

Az újonc elkapó szépen gyógyul a sérüléséből.

A tavaly draftolt elkapó még múlt év augusztus 4-én, a Training Camp egyik napján szenvedett súlyos sérülést, elszakadt a pantellar ina.

Akkor elég rosszak voltak a kilátások, hiszen egy ilyen sérülés azonnal a karrierjének a végét is jelenthette volna, de mára szépen javul az állapota és saját bevallása szerint készen fog állni a következő idényre.

Childs nem az az ember aki szeret sok interjút csinálni ezért nem lehetett hallani mostanában az állapota felől, azonban “lebukott” a minap, hiszen csapattársai mentek összepakolni az öltözőbe és akkor az atlétikai teremben látták, hogy Childs tréningezik. Ez nem maradhatott titokban és a sajtó is megtudta. Childs a következőket mondta …

“Minden rendben van. Készen állok, hogy visszatérjek. Azért küzdök keményen nap, mint nap, hogy a csapat rendelkezésére álljak. A rehabilitáció jól halad, de nem szabad elsietnünk a dolgokat. Mindig csak a megadott feladatokra koncentrálok, így jutok előrébb.”

Tavaly áprilisi kiválasztása óta csak pozitív benyomásokat tett a csapatra, edzőkre, játékosokra. Egészen augusztus 4-ig, amikor is egy felugrás alkalmával rosszul fogott talajt és megsérült mind a két térde.

Arra a kérdésre, hogy mikre képes a sérülése után 5 hónappal, csak elvigyorodott és azt mondta, hogy meglepetés.

Nem ez volt Childs első ilyen sérülése. Még egyetemista korában hasonló sérüléséből 18 hónap alatt tudott csak kigyógyulni, most azonban 5 hónappal a sérülés után, már biztatóak a jelek.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com