Greg Jennings 5 évig a Vikings szolgálatában

Megszületett a megállapodás és Greg Jennings a Minnesota Vikings-ban folytatja a pályafutását. A 29 éves elkapó a pénteki napon írt alá 5 évre a Minnesota csapatával, ahol a szerződés megkötése után hivatalosan be is mutatták a sajtónak. Jennings a Green Bay Packers együttesét erősítette az elmúlt 7 évben és most a legnagyobb riválisához igazolt. Nem ez volt az egyetlen ilyen, hiszen korábban Brett Favre vagy Ryan Longwel is így tett.

Az elkapó elmondta, hogy izgatott az új csapatát illetően és arra a kérdésre, hogy ugyan már nem fiatal, de még mindig képes meglepetést okozni a pályán ő egyszerűen csak azt mondta, hogy 29 éves vagy, nem vagyok öreg.

Az 5 éves szerződésében foglaltak szerint 47.5 millió dollárt kereshet, de ebből 18 millió dollár már garantált neki. Még mindig jobb, ha egy olyan játékos van a csapatban, aki ugyan sokat keres, de szeretne itt játszani, mint egy fiatalabb, aki szintén sokat akarna keresni, de nem nagyon szeretne itt játszani.

Jennings leigazolása jó ötlet volt, hiszen egy megbízható célpontot kapott Ponder a következő idényre és ha a drafton is jól tud erősíteni a Vikings, akkor igen ütőképes WR-ek lehetnek a pályán Vikings mezben.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Kép: jsonline.com