Vikings Training Camp - 5.nap

A hétfői napon a Minnesota Vikings is túl volt első teljes felszereléses edzésén. Hétfőn gyönyörű idő fogadta a csapatot a pályán, minden adott volt, hogy a Training Camp-ban először teljes elszerelésben edzenek. Sok minden történt ezen a bizonyos napon, most a kigyűjtött összefoglaló következik.

Desmond Bishop az elmúlt hónapban írt alá csapatunkhoz. Sokan kezdőnek várják, bevallom én is. Eredeti posztját illetően középső linebacker, ám Frazier és Williams külső LB posztra állította az eddigi edzések alkalmával. Bishop eddig az első csapattal edzett, de hétfőn Marvin Mitchell vette át a helyét a “kezdőknél”, Desmond a második csapattal edzett. Saját bevallása szerint készen áll, hogy jó szezont fusson és mindent megtesz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa itt az edzőtáborban és természetesen az egész szezonban.

A Vikings második első körös választottja Xavier Rhodes az egyik legjobb a CB-k közül. Hétfőn a játék során elkapott egy interception-t is, amit McLeod Bethel-Thompson dobott, de csak hogy érrezük a fejlődés szükségességét, egyik szituációban csúnyán helyben hagyták őt, konkrétan Jarius Wright, aki egy szép TD elkapást érhetett el így.

A DT poszt igencsak felkapott lett csapatunknál. Történetesen ott van Kevin Williams, aki minden kétséget kizáróan kezdő lesz az elkövetkezendő idényben, kérdés már csak az, hogy ki lesz a másik. Annak ellenére, hogy az első körben választottuk a DT poszton kiválóan játszó Sharrif Floyd-ot, nem biztos, hogy kezdő szerepet szánnak neki, legalábbis egyenlőre. Floyd, ahogy eddig mindig a második csapattal és a special team-el edzett, de kapott lehetőséget gólvonal szituációs gyakorlatban.

Elkapók közül talán eddig Stephen Burton az, aki a legnagyobb benyomást tette. A harmadik profi idényét kezdő elkapó eddig nem nagyon kapott szerepet a mérkőzéseken, annak ellenére, hogy az edzéseken és az edzőtáborban szépen teljesít. Hétfőn volt egy 30 yardos elkapása, amit két védő között csípett el, a passzt Christian Ponder-től kapta. Másik gyönyörű elkapása 40 yardos TD-t ért, miután a Cassel által dobott labdát az endzoneban elkapta kicselezve a safety Mistral Raymond-ot.

A hetedik körben draftolt Travis Bond a második csapattal edzett, jobb és bal oldali guard poszton játszatták. A hatodik körben választott Jeff Baca bal oldali guard volt a második csapatnál.

MIchael Mauti sérülése óta először edzett teljes felszerelésben. Gerald Hodges-al egyetemben a harmadik csapatnál tréningeztek hétfőn.

Josh Robinson és Chris Cook az első csapattal edzettek, míg Rhodes a másodikkal. Robinson-on látszik a fejlődés, mert sokkal jobban követi az embert, mint azt láthattuk tavaly.

Letroy Guion visszatért a szombati sérülése után és teljes edzésmunkát végzett, mert az MRI vizsgálat negatív lett és ő sem érzett fájdalmat a könyökében.

Jerome Felton kihagyta hétfői edzést személyes ügy miatt.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com