A Buccaneers tartalékja ismét csúnyán leszerepelt!

Elérkezett tehát az utolsó felkészülési mérkőzésünk, ahol ismét csúnyán leszerepelt a csapat. Ugyan elkeseredésre még mindig nincs okunk, hisz az utolsó felkészülési mérkőzés egyáltalán nem az eredményről szól, hanem a tartalék játékosok szerepléséről.

Ugyanis a keretet jövő hét szombatig 53 főre kell szűkíteni, a jelenlegi 75 főről. Nem is meglepő tehát, hogy a kezdő játékosok egyáltalán nem is léptek ma hajnalban pályára, a lehetőség ezúttal a tartalékoké volt, élni azonban nem tudtak vele. A Mike Glennon (QB) vezette támadóegység is csúnyán felsült, hisz az egész első félidőben mindössze 7 passzolt yardot tudott összehozni. Később sem javult a helyzet, egész meccsen 7 sikeres passza volt, 16 kísérletből, és csak három pontig jutott a támadó egység Glennon vezérletével. Szemlátomást az irányítót ismét nem tudta rendesen megvédeni, a szintén tartalékos támadófal, valamint a kommunikáció teljes hiányát lehetett felfedezni közte, és elkapóink között. Emellett belefért még két turnover is, egy interception, és egy fumble.

A Redskins konkrétan már az első félidőben teljes egészében átgázolt rajtunk. Kezdődött Pat White sikeres mély passzával, mely Evan Royster 1 yardos touchdown futásával ért véget. Aztán Forbath mezőnygóljának köszönhetően már tíz pontra növelték a Rézbőrűek előnyüket, majd egy puntot követően Chris Thompson (RB) hordta vissza a labdát 69 yardon, szintén touchdownt szerezveezzel a fővárosi alakulatnak. Ez már önmagában elég soknak hangzik, ez azonban csak az első negyed teljesítményre a Redskins részéről! A védelmünk sem nyújtott sokkal maradandóbbat a támadóegységnél, Pat White és a Redskins által hívott, félelmetesen jó playek teljesen zavarba ejtették őket.

Igazság szerint ezen a mérkőzésen felesleges a csapat teljesítményét nézni, szerencsére jövő héten, a Jets elleni nyitómeccsen nem ők fognak pályára lépni. Az egyéni teljesítményeket megnézvén, egyedül Najee Goode (LB) szórakoztatott minket szép játékkal, White passzát ugyanis elhalászva 37 yardon keresztül hordta vissza az end zone-ba. Megszerezvén ezzel csapatunk egyetlen touchdownját a meccsen, az extra pontot azonban Derek Dimke sikeresen kihagyta. Mentségére szóljon, hogy a harmadik negyedben kompenzálta ezt egy 50 yardos mezőnygóllal.

Pick Six by Godde

A defensive endek közül William Gholston és Trevor Scott játéka ismét meggyőző volt, nem lepődnék meg ha valamelyikük kiszorítaná Da'Quan Bowers-t a keretből. A szereléseket pedig ezúttal Ahmad Black, és Najee Goode osztogatta szép számmal. Számszerint hatot, és ötöt. A passzjátékunk siralmas volt, azt hiszem méltán példázza ezt, hogy a héten aláírt Jordan Norwood (WR) volt a legjobb a maga 25 yardos elkapásával.

Megmondom őszintén, hogy erről a mérkőzésről nem igazán lehet sok mindent elmondani. A Bucs tartalékai mintha a pályán sem lettek volna. Két órán keresztül, persze ha nem számítjuk a reklámokat, körülbelül azt néztük, hogy viszi a Redskins ide-oda a labdát a pályán. White 7 yardos TD futása pedig, amivel majd az egész védelemből hülyét csinált, azt hiszem végleg betette a kaput a mieinknél. Szerintem nem vagyok egyedül amikor azt mondom, ezt a mérkőzést szeretném minél előbb elfelejteni, és koncentrálni a jövő heti nyitómérkőzésre.

Tom Crabtree (TE) térdsérülést szenvedett a mérkőzésen, úgy kellett a pályáról elszállítani. Ha megnézzük tight endjeinket a rosterben, ez egyáltalán nem jó hír a számunkra. Egyenlőre még nem tudni mennyire súlyos vajon a sérülése. A folyamatosan fejjel előre landoló Peyton Hillis (RB) is könnyebb sérülést szenvedett.

2013. Előszezon, 4. hét

Washington Redskins vs.Tampa Bay Buccaneers 30-12

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu