Mezszám mizéria San Franciscoban

A 49ers frissen igazolt veterán cornerback játékosa, Nnamdi Asomugha meg szerette volna tartani az előző csapatában használt mezszámát, ami már foglalt volt a gárdánál, hiszen a fiatal futó Anthony Dixon is ebben szerepel.

A nyáron szerződtette a San Francisco 49ers a Philadelphia Eagles gyenge szezont futott cornerbackjét, Nnamdi Asomughát, aki nem szívesen vált volna meg a Sasoknál használt 24-es mezszámától. Csakhogy az ötszörös bajnokcsapatnál már le van foglalva ez a szerelés, hiszen a fiatal futójátékos, Anthony Dixon már ebben szerepelt.

Az előszezonban még nem volt olyan szabály, hogy ezt nem használhatták ketten, mivel az egyik a védekező, a másik a támadóegység tagjaként szerepelt, de az alapszakaszra már csak egy ember kaphat lehetőséget egy bizonyos számmal megjelölve.

Asomugha gondolt egyet, s kész lett volna megvásárolni a támadótól a használati jogot méghozzá 24000 dollár értékben (5 millió forint), ám Dixon elutasította a vásárlási szándékot, mondván nem adja el a mezszámát. Korábban Oaklandben 21-esben szerepelt, ám ez szintén foglalt volt Friscoban, így meg kellett elégednie a még szabad 28-assal.

Forrás:

sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Kép: blog.sfgate.com