Akik nagyot robbanthatnak a Giantsnél az idén

Két nap van hátra a 2013-as idény kezdetéig a New York Giants számára, így érdemes megvizsgálni kik lehetnek azok a játékosok, akik csapatunk húzóemberei lehetnek.

David Wilson RB

Tavalyi első körös választottunk többször is megmutatta már, hogy képes a nagy játékokra. Rendkívüli sebességgel rendelkezik és képes az ellenfél szerelési kísérletének meghiúsítására is. Nagy feladat előtt áll, hiszen Ahmad Bradshaw távozásával és Andre Brown sérülésével az első hetekben szinte egyedül kell majd vinnie a csapat futójátékát, Da'Rel Scott és Michael Cox vélhetően csak epizódszerepet kap majd.

Rueben Randle WR

A tudósítók azt mondják hatalmasat lépett előre tavalyhoz képest, de ebből egyelőre nem sokat láttunk. Ehhez azért azt is hozzá kell tenni, hogy az előszezonban az egész passzjáték döcögött. Cruz és Nicks mögött harmadik a depth charton. Utóbbi szerződése lejár és kétséges hosszú távú maradása, ezért is kell Randle-nek bizonyítania.

Justin Pugh T

David Diehl sérülésével nagy esélyhez jutott, hiszen újonc játékosként kell a kezdőcsapatban helytállnia. Elsőre némileg meglepő volt, hogy már a draft első körében elkelt, de egyelőre jó teljesítményt nyújtott Pugh. Kellő intelligenciája van a játékhoz és rendkívül képzett. Diehl sajnos túl van legjobb évein, így már idén is nagy szükségünk lesz a korábbi Syracuse játékosra.

Spencer Paysinger LB

Katasztrofális a linebacker sorunk és mindössze öt játékost tartottunk meg a keretben. Fiatal koruk ellenére van még remény a javulásra, de azt ne várjuk, hogy jövőre nekünk lesznek a legjobb játékosaink ezen a poszton. A legígéretesebbnek Paysinger tűnik, aki a special teamből lépett fel a kezdőbe. Sokkal otthonosabban mozog már a védelemben, emiatt pedig gyorsabban is képes reagálni a játékokra.

Prince Amukamara CB

Talán ő az, aki már több az ígéretnél, hiszen tavaly is ő volt az egyik kezdő cornerback. Eddig balszerencséje volt a sérülésekkel és a csapatba sem tudott megfelelően beilleszkedni. Mikor játszott nem nyújtott rossz teljesítményt, de semmivel sem emelkedett ki. Randle mellett őt is dicsérték az edzőtábor során és neki sikerült bizonyítani a preseasonban is. Az egyik legjobban az ő játékára vagyok kíváncsi.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Címkék: newyorkgiants