NFC North Power ranking - 0.hét

Új idény, új remények és új elvárások vannak az NFC North csapataival szemben. Természetesen mind a négy NFC NORTH résztvevő szurkolói a saját együttesüket szeretné a lista élén látni, de idén is lesznek nagy különbségek, még csoporton belül is. 

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hanyadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (5.)

A Green Bay Packers idén is kiemelkedő csapatként az első helyen fog végezni az NFC északi csoportjában. Sajnos szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy most ez egy ilyen időszak, hogy a wisconsin-i együttes vezeti mindig a csoportot, hiába szeretnénk, hogy másképp legyen.

Az első meccsükön nem lesz könnyű dolguk, hiszen a nyáron csak továbberősödött, tavalyi Super Bowl résztvevő San Francisco 49ers csapatával mérkőznek meg.

2. Chicago Bears (15.)

Második helyre a Chicago csapatát rangsorolnál. Sajnos rossz ezt így látni. Tavaly csak a szerencsén múlott, hogy végül nem ők jutottak helyettünk a rájátszásba. A szezont jól kezdték, de a végére igen eleresztették magukat, így csakis magukat hibáztathatják a végeredményért. Idén viszont odaérhetnek a playoffra.

Első meccsüket a Cincinatti Bengals ellen vívják. Szintén nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Bengals egy jó csapat és mostanában rendszeres rájátszás résztvevő és véleményem szerint idén többet akarnak, mint simán csak bejutni a palyoffba.

3. Minnesota Vikings (17.)

Igen, csak csoport harmadiknak tudom most rangsorolni a kedvenc csapatomat. Tavaly hihetetlen nagyot játszottunk és mindenki le volt döbbenve, hogy minden sebből vérző együttesünk bejutott a rájátszásba. Be kell ismerni, bármennyire is próbáljuk elhitetni magunkkal és másokkal passzjáték nincs Minnesota-ban. Megkövezhettek, de meggyőzni nem fogtok arról, hogy Ponder lenne az, aki rendbe tudja rakni a passzjátékot. Ez az év vízválasztó lesz neki, de sejteni lehet az eddig látottak alapján, jövőre új irányítóval megyünk neki a szezonnak. Peterson-nak hasonló teljesítményre lesz szüksége, hogy a végsőkig harcban tartson minket. Gyarapodtak az elkapók, tehetséges fiataljaink vannak, de irányító kell, mert a jelenlegi még a középkategóriát sem üti meg, de cáfoljon rám idén.

Elsőre mindjárt megkaptuk a Lions-t és a vele járó csoportrangadót, ráadásul mindezt idegenben. Nem számítok sima meccsre egyik oldalól sem. Bármi lehet, eldőlhet ide is, oda is. Szoros meccsen végül a ……. lesz a győztes.

4. Detroit Lions (26.)

A Lions még mindig csak az a csapat akinek volt egy jó éve és viszlát. Pár győzelmen kívül nem fognak többet elérni idén sem. Ezt nem csak azért írom, mert egyáltalán nem szimpatikus csapat, csupán a kész tények ezt mutatják. Az előszezon nem határoz meg semmit, hajtogatjátok ezt folyamatosan. A Lions megint a liga nagyon gyenge feléhez fog tartozni. Talán azokon a meccseken lesz valamiféle esélyük, amelyiken nem vonják ki a forgalomból Calvin Johnson-t, meg esetleg Reggie Bush-t.

Az első meccsüket ellenünk játsszák. A hazai pálya lesz az előnyük más nem nagyon.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Címkék: alapszakasz