Az elmúlt napok rövid összefoglalója

- Blaine Gabbert kézsérülése lehetővé tette Chad Henne számára, hogy megszerezze a Jacksonville Jaguars kezdő irányító posztját és a hírek szerint a vezetőedző Gus Bradley-nek tetszene a csere.

- A Tampa Bay Buccaneers linebackerét, Lavonte David-et 7.875 dollárra büntette a liga mert a múlt heti New York Jets elleni mérkőzésen akkor támadta az ellenfél irányítóját, Geno Smith-t amikor az már pályán kívül volt.

- Meg kell műteni az Oakland Raiders újonc defensive tacklejét Menelik Watson-t. Az idei év második körében kiválasztott játékosa térdsérüléssel bajlódik és előreláthatólag egy hónapot lesz kénytelen kihagyni.

- Tegnap kiderült, hogy a New York Jets irányítójának, Mark Sanchez-nek elszakadt egy izom a vállában. A csapat és az irányító eddig abban reménykedett, hogy elegendő lesz a rehabilitáció de mostanra kiderült, hogy meg kell műteni Sanchez-t.

- A Green Bay Packers tight endje Jermichael Finley Minnesotába repült, hogy kezeltesse a sérült lábujját. Finley a múlt heti mérkőzésen sérült meg és biztosan kihagyja a hétvégi Washington Redskins elleni találkozót.

- A Detroit Lions defenisve tackleje Ndamukong Suh kijelentette, hogy a rekord büntetés ellenére sem fog változtatni a játékán.

- A múlt heti mérkőzésen kvadricepsz sérülést szenvedett Jamaal Charles a Kansas City Chiefs running backje. Sérülését követően már csak egy playre tért vissza de a vezetőedző Andy Reid elárulta, hogy pályára fog lépni a hétvégi Dallas Cowboys elleni mérkőzésen.

- Kihagyta a tegnap edzésnapot a Green Bay Packers tight endje Jermichael Finley (lábujj) és guardja Josh Sitton (hát).

- Fertőzését követően újra edzésbe állt a Tampa Bay Buccaneers guardja Carl Nicks. A jelentések szerint a falember teljesen felépült az MRSA (húsevő baktérium) fertőzéséből és nem kell majd csodálkozni ha már a hétvégén pályára lépne.

- Térdsérülés miatt a Baltimore Ravens sérültlistára tette az újonc wide receiverét Aaron Mellette-t.

- Egy interjú szerint hat csapat ajánlatát is visszautasította a szabadügynök wide receiver Brandon Lloyd így valószínű, hogy visszavonul majd a 32 éves játékos.

- Tovább nehezedett a New Orleans Saints védelmének helyzete, hiszen megsérült a nose tackle Brodrick Bunkley is. Bunkley az Atlanta Falcons elleni vasárnapi mérkőzésen szenvedett vádlisérülést és a jelentések szerint több hetet kell kihagynia.

- A San Francisco 49ers tartalék sérültlistára tette az újonc linebacker Nick Moody-t és szerződtette a szabadügynök wide receiver Kassim Osgood-ot.

- A running back Le'Veon Bell optimista volt a gyors visszatérésével kapcsolatban, de a csapat vezetőedzője Mike Tomlin megerősítette, hogy az újonc játékos a második játékhéten sem fog pályára lépni.

- A Detroit Lions defensive tackleje Ndamukong Suh ma mindenkitől elnézést kért a Detroit Lions csapatánál a rekord büntetése miatt.

- A Seattle Seahawks nyert ugyan a Carolina Panthers elleni vasárnapi mérkőzésen de a mutatott játékkal nem lehettek elégedettek a csapat szurkolói. A pass rush nagyon gyenge volt, mindössze egyetlen sacket szereztek és csak háromszor siettették Cam Newton-t. A vezetőedző Pete Carroll tegnap bejelentette nagy esély van a defensive end Cliff Avril játékára akitől sokat várnak a csapat szurkolói. Az idei offseasonban szerződtetett védő térdínsérülés miatt kihagyta az egész előszezont.

- A Pittsburgh Steelers újonc linebackere Jarvis Jones kezdőjátékossá lépett elő a hétvégi fordulót követően.

- A legfrissebb hírek szerint a hétvégi Baltimore Ravens elleni mérkőzésen bemutatkozhat a Cleveland Browns idei elsőkörös választottja Barkevious Mingo. A linebacker tüdeje még az első előszezon mérkőzésen sérült meg és a vezetőedző Rob Chudzinski megerősítette, hogy már ismét részt vesz az edzéseken és közel 100%-os állapotban van.

- A New England Patriots tegnap bejelentette, hogy tartalék sérültlistára tette a running back Shane Vereen-t. A futó az első mérkőzésen szenvedett csuklósérülést és a lista miatt biztosan ki fogja hagyni az első nyolc mérkőzést.

- A Pittsburgh Steelers vezetőedzője Mike Tomlin egyik nyilatkozatában elárulta, hogy továbbra is Isaac Redman a csapat kezdő running backje. Redman borzasztóan gyenge mérkőzést produkált a hétvégén. Nyolc futókísérletből 9 futott yardot szerzett és kétszer is elvesztette a labdát. Összehasonlításképpen a Giants futója David Wilson-nak is két fumbleja volt a hétvégén és a csapat szerződtette Brandon Jacobs-t.

- A New York Giants szerződtette korábbi játékosát a running back Brandon Jacobs-t.

- A Detroit Lions defensive tacklejét, Ndamukong Suh-t rekordot jelentő 100 ezer dollárra büntette a liga. A Vikings elleni hétvégi mérkőzésen bemutatott szükségtelen durvaság miatt kapta a büntetést.

- A New England Patriots wide receivere Danny Amendola ágyéksérülés szenvedett a hétvégi Buffalo Bills elleni mérkőzésen és a legfrissebb hírek szerint nem fog pályára lépni a holnapi New York Jets elleni mérkőzésen.

- A következő 3-5 évben nem fognak változtatni az előszezonon. Nem változtatnak sem a mérkőzések számán sem pedig a lebonyolításon.

- A New England Patriots tight endje Rob Gronkowski a második alapszakasz mérkőzésen sem fog pályára lépni.

- A Pittsburgh Steelers egyéves szerződést kötött a Tennessee Titans volt centerét, Fernando Velasco-t. A Steelers-nek mindenképpen szüksége volt egy centerre, hiszen a vasárnap esti vesztes mérkőzésen megsérült a Pro Bowl falembere Maurkice Pouncey.