NFC North Power Rankings - 6.hét

Power Ranking NFCMinden Vikings szurkoló kíváncsian várja, hogy mikor fogunk végre értékelhető teljesítménnyel előállni. Vajon meddig lehet még fokozni ezt a fajta, játéknak nem nevezhető dolgot. Vajon minek kéne történnie ahhoz, hogy edzőváltás következzen?

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (11.) -

A sérülések ellenére értékes győzelmet aratott a Packers a Ravens felett, amivel felzárkózott a csoport első két helyén tanyázó együttesekhez. 

Most a Browns következik, mely egy kicsit megindult felfelé a létrán, de a hétvégén ismét beleszaladtak egy vereségbe. A Packers lesz az esélyes, a győzelem szinte kötelező számukra.

2. Chicago Bears (13.) +2

A TNF-en Giants-ot verték el, bár a meccs vége felé majdnem ráfáztak. A csoportban továbbra is a második helyen állnak.

A Redskins lesz a soron következő ellenfele a Bears-nek. A fővárosi csapat sem okozhat gondot a szeles város csapatának, mert nincsenek igazán formában ebben a szezonban.

3. Detroit Lions (15.) +3

Nem a meccs elejétől vezettek, de végül magabiztosan nyertek a Browns ellen. Ha így folytatják akkor simán ott lehetnek a playoff-ban, bár addig még nagyon hosszú és rögös az út.

A Bengals csapatát látják vendégül a hetedik játékhéten, ami egy igen izgalmas mérkőzést hozhat.

4. Minnesota Vikings (28.) -4

A vasárnapi teljesítményhez nincs sok hozzáfűznivalóm, 35-10 -re kikaptunk.

Reméljük, hogy végre láthatunk valamit, majd a Giants ellen, mert az őszintét bevallva nem is tudom kit tudnánk meg legyőzni, ha még a nagyon hosszú idő óta legrosszabbul rajtoló csapatot sem bírjuk megverni. Igaz ezt gondoltuk a Brown és a Panthers elleni meccs előtt is.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com