Gordon 261 elkapott yardja is kevés volt a Jaguars ellen

Tegnap este a Cleveland Browns vendégeként a Jacksonville Jaguars csapata megszerezte idei harmadik győzelmét. Cecil Shorts utolsó percben elkapott touchdown passzával 32-28-ra nyert a Jaguars. A mérkőzés hőse azonban nem a vesztes csapatból került ki hiszen a wide receiver Josh Gordon NFL rekordot állított fel a mérkőzésen.

A Browns receivere 261 elkapott yarddal és 2 elkapott touchdownnal fejezte be a találkozót. A másodéves elkapó a múlt héten 237 elkapott yarddal zárta a Pittsburgh Steelers elleni mérkőzést és így Gordon az NFL történetének első játékosa aki egymást követő két mérkőzésen is átlépte a 200 elkapott yardot.

Gordon számára továbbá már csak 41 elkapott yard hiányzik, hogy beállítsa a Browns Braylon Edwards által 2007-ben felállított egy szezonon belüli legtöbb (1.289 yard) elkapott yard rekordját.

Az első negyedben Willis McGahee 1 yardos futásával szerzett vezetést a Browns de Clay Harbor 18 yardos elkapásával a negyed vége előtt egyenlített a Jaguars. A második negyedben Gordon jóvoltából ismét vezetett a Browns de Marcedes Lewis elkapásával (Maurice Jones-Drew passzából) és Josh Scobee két mezőnygóljának köszönhetően a félidőben 20-14-re a Jaguars vezetett.

A harmadik negyedben csak a Browns szerzett pontot Greg Little TD elkapásával. Az utolsó negyedben egy rossz snap átszállt Brandon Weeden feje felett és az irányító kirúgta a labdát a pályáról amit safetyvel kell büntetni. Az ajándék 2 pontot követően ismét egy Scobee mezőnygól következett. A mérkőzés leghosszabb játékával, Gordon 95 yardos TD elkapásával ismét megszerezte a vezetést a Browns de Shorts elkapásával végül nyert a Jaguars.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: philly.com, nflrush.com)