Coughlin akár 2014 után is maradhat

Ugyan Giants mérkőzés már nem lesz szeptemberig, de csapatunk alkalmazottai így sem unatkoznak, hiszen Ben McAdoo személyében új offensive coordinatort találtak, valamint egyéb személyi változások is történtek az edzők körében. Ezek után Tom Coughlinra is sor kerülhet, aki a következő szezonban biztosan csapatunk vezetőedzője lesz, de a társtulajdonos John Mara reméli, hogy akár még tovább is.

"Tom jövője egyelőre még nem került szóba. Jövőre ő lesz az edzőnk és remélem később is, de nem tárgyaltunk erről vele. Egyelőre a csapat felkészítésén dolgozik, de a jövőben le fogunk ülni vele és szerződése is terítékre kerül."

Bevett szokás, hogy klubvezetőink nem hagyják, hogy a head coach szerződése az utolsó évéhez érjen, de Coughlin már 68 éves lesz szeptemberben és senki sem tudja mikor vonul vissza. A legutóbbi győztes Super Bowl után 3 évre szóló 20 millió dolláros szerződést írt alá a head coach.

Mara így folytatta a személyi változásokról:

"Nagy szükségünk volt néhány változásra. Pár hete azt mondtam, hogy az offense teljesen működésképtelen lett és vérfrissítésre van szükség. Eljön az az idő mikor lépned kell, mert valami nem működik megfelelően - most a támadó egység. Emiatt mindenképp örülök a változtatásoknak. Tovább kell lépnünk, másképp kell ezután dolgoznunk."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu