Kiket tartson meg a Buccaneers az ESPN szerint?

A holtidőszakban tényleg annyira nem történik semmi, hogy a különféle médiák mindenféle sorrendiséggel bombáznak minket. Most az ESPN éppen azzal kapcsolatban állított fel egy képzeletbeli sorrendet, mely szabadügynökeink szerződésének meghosszabbítása lehet cél a csapat számára szerintük.

Korábban főszerkesztő barátunk már közzétette szabadügynökeink listáját. Nézzük akkor, hogy vélekedik az ESPN  :

1. Adam Hayward – Csapatunk LB sora az erős oldalon betömésre vár, ráadásul Hayward a speciális egységben is fontos szerepet tölt be. Saját véleményem szerint is érdemes egy ésszerű és  nem a talajtól elrugaszkodott szerződéshosszabítással megkínálni. Nálam is benne van abban a hatosban, akivel én személy szerint tárgyalnék a folytatásról, igaz nálam e hat játékos közül ő a negyedik.

2. Eric Lorig – Kiváló blokkolási képességei a következő szezonra jól hasznosíthatók lehetnek, ha valóban egy erőteljes futójáték lesz az, amire építeni fog a csapat. Nálam a harmadik helyen áll.

3. Jonathan Casillas – Újra egy LB, akiről valami csoda folytán szerintem jóval többet gondolnak, mint amit tud. Én nem hosszabbítanék vele, tekintve az ár-érték arányát.

4. Tiquan Underwood – Elkapók tekintetében valóban nem mély a keret. Még akár szükségünk lehet rá. Nálam az ötödik helyen állna a megtartandók között.

5. Jamon Meredith – Én Mereditht alulértékeltnek tartom. Bevethető guard vagy tackle pozícióban is, futásblokkoló képessége pedig szerintem igen jó. Nálam ő kapná az első pozíciót.

6. Dekoda Watson – Megint egy LB, ráadásul ő szerintem jobb mint Casillas. Mind a pozíciójában mind a speciális egységben tud jó teljesítményt nyújtani. S ne felejtsünk el egy dolgot,amit kevesen tudnak róla. Szükség esetén akár DE, vagy ha 3-4 ben játszanánk, akkor OLB pozícióban is bevethető játékosról van szó, bár az szent igaz, hogy ebben a pozícióban azért korlátozottabbak a képességei. TeoNesheim-nél talán jobb lenne. Nálam ő a második.

7. Andrew Economos – A long snapper pozíciót sokan lefitymálják, tekintve, hogy a draftolatlan szabadügynök piacon is találni akár jó képességűt közülük. Véleményem szerint és az ESPN szerint is, azért nem árt a tapasztalat ezen a poszton sem. Ő a hatosom utolsó tagja.

8. Ted Larsen – Az ESPN is a Bucs támadófalának átreformálásáról beszél. Ennek minden valószínűség szerint áldozata lesz majd Larsen. Igaz több pozícióban is bevethető, de ár-érték aránya mégsem megfelelő. Elengedése esetén, amit én is megtennék, bizony kell majd egy center. Legnagyobb szomorúságomra (nem mintha lett volna ilyen hír) Dominik Raiola-ról lemaradtunk, mert a Detroit hosszabított vele. Pedig egy-két évre jó lett volna nekünk az öreg.

9. Michael Adams – Egy sérülésből visszatérő cornerback nem annyira kapós, kivéve ha Darrelle Revis-nek hívják és talán akkor is csak a Bucs számára. Adams nem rossz képességű játékos, de minden valószínűség szerint nem kap prioritást a megtartása.

10. Gary Gibson -  Ő sem tudott eddig igazán maradandót alkotni egy állomáshelyén sem. Bár fizikai paraméterei nem rosszak a DT pozícióhoz, megtartása még a keret elmélyítése céljából is kérdéses.

Szóval ez az ESPN sorrendje, meghát az én kis véleménycsokrom. Mert  fontos, hogy az embernek legyen véleménye! :)

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com