Top 10 Bucs célpont a szabadügynök piacról

Egy fórumon azt olvastam, ha a Buccaneers összes szabadügynökét elengedi akkor sem fog eret vágni senki Tampában, tekintve azok jelentéktelen értékét. Nézzük a jó oldalát! Nem kell a franchise tag súlyos gondolatával felkelnie vezetőedzőnknek nap mint nap. De ha vannak távozók, akkor ott érkezőknek is lenni kell. Legalábbis ha hiszünk az anyagmegmaradás és az 53-as roster törvényének. Kikből kerülhetnek ki az érkezők?

Tíz célpont, akik közül egynél sem lenne meglepő, ha a szabadügynök piac lezárását követően házikót kellene keresniük Tampában. Mike Williams szomszédságát azért nem ajánlanám majd nekik!

1. Jared Allen (DE) 31 éves. Leslie Frazier jelentheti a kapcsot. Nagyon jó a viszonyuk, abszolút bíznak egymásban. Allen pedig egy olyan veterán játékos, aki komoly produkciót tehet hozzá a Bucs köszvényes végtagoktól görnyedő passzsiettető játékához. Talán ebben a csapatban is képes lenne egy évad alatt legalább 11 sack-ig eljutni, mint ahogy ezt a korábbi években is megtette.

2. Alex Mack (C) 28 éves. A Browns eddigi centerét új támadófal edzőnkkel, George Warhop-pal való korábbi munkakapcsolat hozhatja Tampába. Két legyet ütnénk egy csapásra. Végre lenne egy kiváló centerünk, Jeremy Zuttah pedig elfoglalhatná a bal oldali guard pozícióját. Egyet nem értek csak. Mack ereje teljében van, jó szerződést akar. Ez akkor most, hogy illik majd Jason Licht új játékospolitikájába?

3. Charles Tillman (CB) 33 éves. Lovie Smith és Gill Byrd korábbi játékosáról beszélünk. A jótékonykodásairól is híres cornerback pályafutása utolsó szakaszához érkezett. A nyugdíjra való készülődésnek kiváló helyszíne lehet Tampa, együtt dolgozva a régi mesterekkel.

4. Josh McCown (QB) 34 éves. Ne is lepődjünk meg azon, hogy fél Chicago célkeresztben van! A Bears csereirányítója már nem fiatal. Mindazonáltal az elmúlt idényben bebizonyította, hogy szükség esetén igazi vezér is tud lenni. Két-három év még lehet benne és ezt az időszakot bizonyára nem a padon ücsörögve próbálja majd eltölteni. Meglátjuk!

5. Devin Hester (KR/PR,WR) 31 éves. Bears? Naná! A jó öreg Devin egy olyan pozícióban játszik ráadásul, amire csapatunknak már hosszú évek óta nem sikerül az igazi embert megtalálnia. Visszahordások, legyen az kezdőrúgás vagy punt, mindegy. Hester megoldja. Mindefelett elkapóként is mélyítheti a keretet. Ő is pályafutása  utolsó éveihez ért. Rajta hát! Kiváló választás lenne!

6. Dexter McCluster (WR) 25 éves. A speciális egységünk koordinátora Kevin O’Dea dolgozott vele együtt. Dicséri is a srácot és a Chiefs elkapója is érkezhet a keret elmélyítése céljából.

7. Corey Wootton (DE) 26 éves. Megint Chicago és Smith mester egy titkos kis favoritja. Wootton rendkívül sokoldalú játékos, akár a védőfal közepén is tud játszani. Bizony fel kell készülnünk Bowers esetleges újabb betlijére és Corey ezt a feladatot maradéktalanul megoldaná.

8. Andre Roberts (WR) 26 éves. Jönnek Licht emberei a Cardinalsból. Roberts hasonló céllal érkezhet mint tavaly Ogletree. Kiválóan megoldhatná  a 3. számú elkapó szerepét. GM-ünk jól ismeri és szorgalmazná a jelek szerint Tampába hozatalát.

9. Javier Arenas (CB) 26 éves. Ismét Pintyek és Jason Licht. Ha törik, ha szakad egy cornerback érkezik. Ő GM-ünk jelöltje ennek a pozíciónak az elmélyítésére.

10. Jim Dray (TE) 27 éves. Nem meglepő. Megint Arizona és Licht jelenti a kapcsolatot. Hogy ez a poszt is elmélyítésre vár az egyértelmű. Dray tavaly 15 mérkőzésen játszott 26 elkapást és két TD-t jegyzett. Másod-harmadhegedűs lehet csapatunkban.

Íme a tíz jelölt. Vajon kiket láthatunk az elkövetkező évadban csapatunk mezében?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com