Kinek mi lesz a sorsa?

Számos szabadügynökünk van még, akik nem találtak maguknak csapatot. Többüket is hírbe hozták valamelyik franchise-al, de egyezség még nem született. Arra is van esély, hogy néhányan visszatérnek New Yorkba. Nézzük kikről is van szó.

Andre Brown (RB)

Nyitáskor az Oaklandet említették meg vele kapcsolatban, de végül a szerződésből egyelőre nem lett semmi. Azért is lett volna kézenfekvő, hiszen a Raiders-től szereztük meg Rashad Jennings-et. Az elmúlt 1-2 napban nem érkeztek arról hírek, hogy bárki is érdeklődne Brown iránt, így akár azt sem tartom kizártnak, hogy néhány hét múlva egy minimum közeli összegért visszatérjen.

Louis Murphy (WR)

Tavaly totálisan leszerepelt, így az sem biztos, hogy tovább tudja folytatni NFL karrierjét.

Bear Pascoe (TE)

Tökéletes system fit, ráadásul rendkívül sokoldalú. Tud fullbacket és tight endet is játszani. Más csapat számára nem lehet túl vonzó, így kézenfekvő lenne a visszatérése. Egy kezdő játékos mellett némi mélységre is szükség van a TE-k között, így nem értem miért nem tért még vissza.

Kevin Boothe (G/C)

Korábbi franchise backup, aki beverekedte magát a kezdőbe. Tavaly hasonló cipőben járt mint most, akkor is hosszú ideig csapat nélkül állt, majd visszatért. Remélem idén is így lesz.

Jim Cordle (C)

A sérülések hatására kezdő tudott lenni, de nem túlzottan felelt meg az elvárásoknak. Később ő is megsérült és IR-re került, ez pedig vélhetően nem könnyíti meg jelenlegi helyzetét. Talán az edzőtáborra visszatérhet és egy újabb esélyt kaphat.

Mike Patterson (DT)

Nem kezdő szint már, de jó vétel volt tavaly a megszerzése, befért a rotációba. Joseph távozásával ezt újra megtehetné.

Shaun Rogers (DT)

Számára eljött az idő a visszavonulásra.

Terrell Thomas (CB)

Megmutatta, hogy 3 ACL szakadás után is vissza lehet térni. Ugyan sebessége már megkopott, de nickelben és hibrid CB-S szerepkörben hasznos lehet. Szeretném ha visszatérne!

Aaron Ross (CB)

Jól indult a visszatérése, tetszett a játéka, aztán néhány hetes sérülése ellenére injury reverse listára tették. Elmúlt már 30, így nehéz lesz visszakapaszkodnia.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: bleacherreport.com