Van, amiben már első a Bucs

A dolgok jelenlegi állása szerint a Tampa Bay Buccaneers  költi a következő szezonban a legtöbbet  a garantált bérek kifizetésére. Hogy ez kétes dicsőség-e, azt döntse el mindeki maga! Azonban azt gondolom senki sem hitte, hogy a sok igazolás a szabadügynök piacról nem vonja majd ezt maga után.

Konkrétan a Bucs egyébként 74.300.000 dollárt költ a garantált bérekre. Az e tekintetben második helyen álló Denver Broncos 65.000.000 dollárt. A harmadik az ugyancsak aktív piaci tevékenységet produkáló Oakland Raiders 51.000.000 dollárral, míg az 50.000.000 dolláros határt a többi csapat közül egyedül a Minnesota Vikings éri el.

Akkor ez most egy bivalyerős csapat? Szerintem mindenféleképpen erős. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az elköltött pénz összege nem mindig egyenesen arányos az eredményességgel. Ha csak a tavalyi évet vesszük alapul máris láthatjuk, hogy 4 együttes érte el a garantált bérek terén az 50.000.000 dollárt. Nevezetesen az Indianapolis Colts, Detroit Lions, Miami Dolphins, Dallas Cowboys négyes. Közülük egyedül a Colts jutott rájátszásba. A siker tehát nem garantált, csak a bérek. Így aztán készüljünk fel arra, hogy a fizetések felmarkolása után Martalócaink a dolgos hétköznapok verejtékével síkosítják majd a siker felé vezető, erős tapadású úttest felszínét. Elvégre ezért vágtuk ki a csapat felét!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com