Clevelandben sem lesz blackout

A Tampba Bay Buccaneers csapatához hasonlóan a Cleveland Browns vezetősége is bejelentette, hogy a következő szezonban nem lesz blackout a stadionjukban. A Bucs esetével szemben azonban itt nem a tulajdnosok fogják felvásárolni a kvótához hiányzó jegyeket hanem már eddig is annyi jegy elkelt a mérkőzésekre, hogy biztosan nem fenyeget majd a blackout veszélye és így a helyi tévétársaságok is közvetíthetik majd a hazai mérkőzéseket.

A megnövekedett jegyeladásban nagy szerepet játszik Johnny "Football" Manziel érkezése ami miatt egy csapásra a figyelem középpontjába került a Cleveland-i alakulat. Továbbá a csapatból a tavalyi szezonban öt játékost is beválaszttottak a Pro Bowl keretbe ami értelemszerűen ugyancsak jót tesz a csapatnak.

Mindemellett Cleveland városa más miatt is az újságok címlapjára került az utóbbi időben hiszen az offseasonban King James is visszatért a városba. LeBron James visszatérése robbanásszerűen megnölte a Cavaliers szurkolók számát és a helyi sportélet fellendülése nem szokott ártani a többi major sportágnak sem.

(nfl.com, Fotó: en.academic.ru)

Címkék: clevelandbrowns