NFC North Power Rankings - 1. hét

Power Ranking NFCÚj idény, új remények, de sajnos mégis elmaradhatunk a várttól.

Vasárnap a Minnesota Vikings számára is megindul  szezon, jöjjön az év első erősorrendje divízión belül.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (7.)

Idén is ez a csapat a csoport fő esélyese. Az utóbbi évek kiegyensúlyozottsága idén is meghozza gyümölcsét, így bátran beírom a divízió első helyére, igaz nem teljes örömmel.

Első mérkőzésüket a tavaly Super Bowl győztes, Seattle Seahawks ellen kezdik, így ez egy nagyszerű erőfelmérő lesz számukra, ugyanis jó páran ismét Seahawks SB győzelmet várnak, mivel őket tartják a legerősebb csapatnak.

2. Chicago Bears (18.) 

A divízió második helyére most is a Bears az esélyes, bár talán nagy lesz a versengés a Vikings csapatával. Erősödtek a holtidényben és oly sok éve várnak valami kiugró teljesítményre, talán idén meg tudják ezt oldani.

A Buffalo Bills ellen indítják a szezont hazai pályán, ez szinte kötelező győzelem, így valószínű 1-0 -ás rajtot vesznek idén.

3. Minnesota Vikings  (21.)

Új edző, új csapat, új remények. Így indulunk neki az előttünk álló szezonnak. Minden Vikings drukker, beleértve magamat is szeretné csapatát a rájátszásba látni, de ha reálisan állunk a dolgokhoz egy jó szezont összetudunk hozni és még talán az sem baj, ha nem érünk oda a rájátszásba. Én egy 8-8 vagy egy 9-7 -es szezont várok.

Mi i idegenben kezdjük meg az idényt. Ellenfelünk a Rams együttese lesz,aki mindjárt kezdő irányítóját kénytelen nélkülözni térszalagszakadás miatt.

4. Detroit Lions (25.)

A Lions idén sem tűnik ütőképes csapatnak és jó eséllyel pályázik újra a divízió negyedik helyére. Az nagyon hosszú idő után csak egyszer sikerült nekik a playoff, de ők nem is ezért fognak küzdeni.

Mindjárt egy Monday Night Football-al nyitját a szezont a Giants ellen, szép kis meccs lesz.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com