Sérültlistára került a Dolphins safetyje is

A vasárnapi Baltimore Ravens elleni vesztes mérkőzésen megsérült a Miami Dolphins kezdő safetyje Louis Delmas. A tegnap elvégezett MRI vizsgálat bebizonyította, hogy a free safety térdében elszakadt a keresztszalag és a hír nyilvánosságra kerülése után a Dolphins bejelentette, hogy sérültlistára tette Delmas-t így idejekorán véget ért a védő első Delfines szezonja.

Az NFL Media szakértőjének, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint a keresztszalagon kívül más nem sérült meg a térdében ami jó hír a játékos számára hiszen ez némileg megkönnyíti majd a rehabilitációs folyamatot.

A Dophins még versenyben van a rájátszásért de a hétvégi vereségével lépéshátrányba került és értelemszerűen Delmas kiesése sem könnyít a helyzetükön. A csapat védelme nagyon jól teljesít az idei szezonban, a passz elleni védekezésük a liga harmadik legjobbjának számít de már eddig is több csapás érte a secondaryjüket.

A 27 éves Delmas az idei offseasonban érkezett a Detroit Lions csapatától és új állomáshelyén sem úszta meg sérülés nélkül. A tavalyi szezonban ugyan pályára tudott lépni az összes alapszakasz mérkőzésen de az ideit is beleszámítva az utolsó négy szezonban 16 mérkőzést kellett kihagynia sérülések miatt.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)