NFC North Power Rankings - 15.hét

Power Ranking NFCNehezen nyert a Vikings és a Packers is, a Bears megint nagyon kikapott a Lions pedig tovább robog a rájátszás felé.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (1.) 0

A vártnál kissé szorosabb meccset játszott a Green Bay az Atlanta ellen, de így hozták a kötelezőt, ez pedig az élen tartotta őket az erősorrendben.

A héten Buffalo-ba látogatnak, ahol a Bills ellen lépnek pályára, írhatjuk a 11-3 -at?

2. Detroit Lions (8.) +1

Pont kétszer annyi pontot szereztek mint ellenfelük a Buccaneers, így könnyed győzelmet arattak a 14. fordulóban is.

A Vikings elleni csoportmeccsen még közelebb léphetnek a rájátszáshoz, tehetik mindezt hazai pályán.

3. Minnesota Vikings (20.) +3

Nem azt reméltük, hogy egészen a végéig kell izgulnunk, azt meg pláne nem, hogy hosszabbítás lesz a meccsen. De az lett és 1975 után ismét nyertünk a Jets ellen.

Most mondhatnám, hogy még a rájátszásért küzdünk és bár matematikai esélyünk még lenne, nem hinném, hogy ez lenne a fő cél. Detroit-ba látogatunk, ahol egy kemény Lions ellen kell majd szerepelnünk.

4. Chicago Bears (27.) -1

Ismét egy nagy verésbe szaladtak bele, most épp a Cowboys hintett nekik egy 40 pontot. A PO szereplésről álmodozó Bears-nek már nincs esélye.

A MNF keretén belül találkoznak a Saints-el, akik még a rájátszásért küzdenek, szóval nem feltétlenül hazai pályán játszó Bears az esélyes.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com