Adam Gase a Bears offensive koordinátora

A Chicago Bears-nél tegnap bejelentették, hogy szerződtették a Denver Broncos korábbi offensive koordinátorát Adam Gase-t. Gase ugyanúgy az offensive koordinátori posztot fogja betölteni az új csapatánál is. A hírek szerint hároméves szerződést kötöttek az edzővel.

Gase a Bears-nél is korábbi vezetőedzője irányítása mellett fog dolgozni ugyanis a csapat már a múlt héten kinevezte vezetőedzőnek a Broncos-tól távozó John Fox-ot.

Gase az elmúlt hat évben a Broncos alkalmazásában állt, első két évében az elkapók, a következő két évben az irányítók majd az utolsó két évben a csapat offensive koordinátora volt.

A 2013-as szezonban már Gase dirigálta a támadórekordokat döntögető Broncos offense-t de most be kell bizonyítania, hogy mennyire is jó edző valójában vagyis, hogy mire megy majd Peyton Manning nélkül.

Gase az idei piac egyik legkapósabb edzője volt és az összes vezetőedző nélkül maradt csapatnál felmerült a neve és többségüknél interjún is részt vett. A playoff kudarc viszont kihatott Gase-re is és a kiesést követően főként már csak támadókoordinátorként számoltak vele.

A Bears így már összerakta a "fő" edzői hármasát, Fox vezetőedző, Gase támadókoordinátor és Vic Fangio defensive koordinátor lesz Chicagóban. A következő nagy kérdés az,  hogy mi lesz Jay Cutler-rel és erről pedig az újonc general manager Ryan Pace fog majd dönteni.

(nfl.com, Fotó: usanews.ga)