Rivera alig várja, hogy még több fiatal tehetséget találjon

Miután a Carolina a 2014-es draft szerzeményei ekkora sikert arattak, könnyű megérteni, hogy a vezetőedző Ron Rivera miért annyira izgatott a Panthers 2015-ös draftjával kapcsolatban.

"Tavaly volt 22 fiatal srác a keretben - a gyakorló csapatban, vagy az aktív 53 fős keretben - és ebből a 22-ből volt 16, akik közvetlenül hozzájárultak a sikerekhez." mondta Rivera csütörtökön az NFL Scouting Combine-on. "Úgy érezzük, hogy ezek az igazán jó srácok segítettek nekünk, és a másik hat is szép munkát végzett, mert a gyakorló csapatban lévő srácok adtak nekünk egy jó megjelenést. Nagyon magabiztosnak és kényelmesnek érezzük a helyzetet a fiatal srácok miatt. Nagyszerű lenne, ha meg tudnánk ismételni ezt. Nem tudom, hogy tudjuk e, de szeretnénk még egyszer ilyen fiatal srácokat."

Rivera egyetértett a vezérigazgató Dave Gettleman offensive tackle és wide receiver értékelésével, és hisz abban, hogy a Panthers sok erős lehetőség közül választhat.

"Úgy érezzük, nagyon jó fiatal férfiak jönnek az idei draft-ra, és figyeli fogjuk őket a következő napokban." mondta Rivera. "Mély a specifikus posztokon, amikre egy igazi jó, hosszú pillantást fogunk vetni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: famousplay.com