Martin izgatottan érkezik Carolina-ba

Az offensive tackle Jonathan Martin eddigi pályafutása olyan volt, mint a forgószél. De megérkezett Carolina-ba, oda, ahol úgy ítélik meg, hogy tökéletesen illeszkedik a csapatba.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a része lehetek ennek a csapatnak, amely már sok sikert ért el a közelmúltban." mondta Martin. "Ismerem egy kicsit Ron Rivera-t és (az offensive line edzőjét) John Matsko-t és izgatott vagyok, hogy velük dolgozhatom, és hogy sikeres lehetek itt."

2014-ben Martin 15 meccsen játszott, kilenc alkalommal kezdőként jobb tackle poszton a San Francisco 49ers csapatában. Arra számított, hogy a San Francisco-ban fog játszani 2015-ben is, és bevallottan meglepte, amikor a 49ers elengedte.

"Egy kicsit meglepő volt, hogy nem játszom San Francisco-ban még egy évet, de ez az üzlet." mondta Martin. "Örülök, hogy kaptam egy másik lehetőséget. Nagyon izgatott vagyok, hogy a része lehetek ennek a csoportnak."

A Panthers igényt tartott Martin-ra, mivel tovább építik a keretet és növelni kell a versenyt a támadófalban.

"Célunk az, hogy létrejöjjön a lehető legerősebb keret és versenyhelyzet legyen minden pozícióban," mondta a vezérigazgató Dave Gettleman. "Jonathan minőségi tapasztalatot hoz a támadófalba, miután 32 meccsen kezdett pályafutása során mindkét tackle poszton."

"Mindenki kap lehetőséget a versenyben és ez minden, amit kérhetek." mondta Martin.

Martin karrierje a Miami Dolphins-ban kezdődött, amikor a csapat kiválasztották őt a Stanford-ról, a második fordulóban a 2012-es NFL Draft-on. Mind a 16 meccsen kezdett újoncként, de elhagyta a csapatot hét mérkőzés után a második szezonban, miután a szintén falember Richie Incognito állítólag többször is megfenyegette.

A Dolphins elcserélte Martin-t a 49ers csapatával egy feltételes hetedik körös pick-ért cserébe. Kapott egy lehetőséget az újrakezdésre San Francisco-ban, és motivált, hogy egy jobb játékos legyen a Panthers csapatában.

"Szeretnék egy sikeres labdarúgó karriert. Szerencsés vagyok, hogy lehetőséget kapok itt Carolina-ban." mondta 

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: sportsnet.ca