Két újabb veterán a Buccaneers-nél

Már csak három hét van a draftig, mivel a holtszezonban csak a babérjainkon ültünk így az igazán nagy tehetségek áramlása akkorra várható már csak. Azonban a 90 fős keretet fel kell tölteni valahogy… mondhatnánk.

A héten már bejelentették a defensive end, George Johnson esetleges érkezését. És most ezzel együtt két újabb veteránt is adott a Tampa Bay a keretéhez. Aláírtak ugyanis az ötödik szezonját taposó linebackerrel, Larry Deannel. Valamint a második szezonját megkezdő centerrel, Ben Gottschalkkal is.

Deannek ez lesz a harmadik NFL csapata. Eredetileg Minnesota-ban kezdte meg a karrierjét, még 2011-ben, amikor draftolatlan újoncként a csapathoz került. Itt játszott két éven keresztül, majd a Buffalo Bills csapatához igazolt. Karrierje során leginkább a speciális egységek játékosa volt. Ott viszont igen szép karriert tudhat magáénak. Hisz a speciális egységek tagjaként gyűjtött 37 szerelést, valamint kierőszakolt egy fumble-t, és egyet vissza is szerzett. A Buccaneers-nek muszáj volt mélyítenie a keretet, miután elküldte Brandon Magee-t, aki úgy döntött, hogy inkább, mint baseball játékos folytatja.

A másik szerzemény Ben Gottschalk, tavaly került a ligába, az SMU-ról. Az egyetemen kezdő játékos volt az összes mérkőzésen, ám jelenleg még mindig nagyon szenved, hogy megvethesse a lábát a profi ligában is. Tavaly a Kansas City csapott le rá, miután a játékost nem draftolták. El is ment a Chiefs edzőtáborába, de amikor az alapszakasz megkezdődött csak a gyakorlócsapatban kapott lehetőséget. A 6,5 láb magas, 293 fontú játékos kiváló méretekkel rendelkezik egyébként. De technikai hiányosságai miatt, szintén csak a keret mélyítésére lehet majd alkalmas.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com