Véget ért az álom - Az Eagles elküldte Tim Tebow-t

A Philadelphia Eagles a tegnapi keretcsökkentés során megvált az idei offseasonban szerződtetett irányítójától Tim Tebow-tól.

A felkészülési időszak során négy irányítóval dolgozott a csapat és miután Matt Barkley-t pénteken eltradelték az Arizona Cardinals-al sokan azt hihettük, hogy Tebow-nak végre sikerül megragadni az NFL-ben. Hát kiderült, hogy nem sikerült elégé lenyűgöznie Chip Kelly-t.

"Egy keveset beszéltem vele amikor elküldtük, több játékidőre van szüksége. Tim rengeteget fejlődött, de nem éreztük elég jónak ahhoz, hogy a csapat harmadik számú irányítója lehessen. Több gyakorlásra van szüksége." - nyilatkozta az Eagles vezetőedzője.

Tebow kihagyta az utolsó két szezont és miután csatlakozott az Eagles-hez sokan reménykedtek benne, hogy meg fog ragadni a profi ligában. Pályára lépett az összes előszezon mérkőzésen, 36 passzából 21 volt sikeres, 286 passzolt yardot, 2 touchdownt, 1 interceptiont, 82 futott yardot és 1 futott touchdownt szerzett.

Barkley és Tebow távozásával most csak Sam Bradford és Mark Sanchez maradt az Eagles rosterén így szükségük lesz valakire a szabadügynökpiacról. Kelly vezetőedző szavaiból az derült ki, hogy egyik elküldött irányítója sem állt készen az éles mérkőzésekre.

De így akkor felmerül a kérdés, hogy ki lesz a csapat harmadik számú irányítója. Nem sok olyan irányító rohangál az utcákon akit egyből be lehet tenni a csapatba. A hírek szerint az Oakland Raiders-től elküldött Christian Ponder lesz a választottjuk. Nem biztos, hogy jobb lesz mint Tebow lett volna.

(nfl.com, Fotó: sportingnews.com)